Automobil loveşte o barieră în faţa Parlamentului britanic. Persoane rănite

Forţe de ordine investighează scena unui atac cu un vehicul în faţa Parlamentului britanic, în Londra, 14 august 2018.
Forţe de ordine investighează scena unui atac cu un vehicul în faţa Parlamentului britanic, în Londra, 14 august 2018. (Getty Images)

Poliţişti din Londra au arestat un bărbat care a intrat cu un vehicul într-una dintre barierele amplasate în faţa clădirii Parlamentului. Poliţia londoneză a raportat că au fost răniţi câţiva pietoni în incident.

Câteva persoane din Londra au fost rănite după ce un automobil a intrat în barierele ridicate în faţa Parlamentului din capitala Marii Britanii în această dimineaţă, potrivit Deutsche Welle.

Şoferul a fost arestat la faţa locului de poliţişti înarmaţi.

Imaginile postate pe reţelele sociale arată suspectul încătuşat şi escortat de poliţie.

Câţiva martori oculari au afirmat că aparent şoferul a accelerat în mod intenţionat pe drumul care ducea către clădirea Parlamentului şi nu a pus frână după ce a lovit câţiva pietoni.

Se pare că niciunul dintre răniţi nu se află în stare gravă, potrivit poliţiei londoneze. Serviciul de ambulanţă din Londra a declarat că a tratat două persoane la faţa locului pentru răni uşoare, înainte să îi ducă la spital.

Investigaţia este condusă de ofiţeri de la departamentul antitero.

Zona din apropierea Parlamentului a fost scena unui atac terorist violent în luna martie a acestui an, când Khalid Masood a ucis patru persoane pe Westminster Bridge şi a înjunghiat mortal un ofiţer de poliţie în apropierea Parlamentului. Masood a fost ucis la faţa locului.