Autodenunţ în imagini la o filială PSD. Cum încalcă social-democraţii regulile de prevenţie în timp ce Ciolacu îl atacă pe Iohannis

Sedinta
Sedinta (Facebook)

În timp ce liderii PSD nu mai prididesc acuzându-i pe guvernanţi şi pe preşedintele Klaus Iohannis că nu gestionează bine pandemia, că au creat haos şi că din cauza lor mulţi români s-au îmbolnăvit, Oana Bulai, preşedinte executiv PSD Roman şi fostă secretară de stat în cabinetul Dăncilă, a postat pe Facebook o fotografie de la o şedinţă de partid la care nimeni nu poartă mască, deşi întrunirea este în interior.

Mai mult, în timp ce încalcă măsurile de prevenţie, Bulai îi invită şi pe cetăţeni din Roman să li se alăture social-democraţilor la un ceai, probabil la o şuetă tot fără mască.

Sedinta la PSD Roman
Sedinta la PSD Roman (Facebook)

"Din 'spatele cortinei' de la PSD Roman, adică activităţi interne care au loc în sediu. Reparăm şi construim. Ca într-o echipă, ca într-o familie în care mereu ai de corectat ceva dar trebuie să şi dezvolţi.

Împreună cu prietenul şi colegul Viorel Stan şi cu alţi membri ai echipei noastre, facem planurile de bătaie pentru campania electorală care începe acuşica.

Şi până ne vom întâlni din nou pe străzile Romanului, vă aşteptăm şi la o cană de ceai la sediul nostru.

Vă spun şi un secret: echipele de femei şi de tineret vor suporta restructurări masive deci este o şansă uriaşă acum pentru cei care vor să se implice în viaţa şi dinamica politico-social-administrativă a comunităţii.

Haideţi alături de noi! Doar împreună putem desena şi construi un viitor în care oamenii să conteze mai mult, să conteze cu adevărat!", scrie pe Facebook Oana Bulai.

Oana Bulai candidează la Camera Deputaţilor pe lista PSD Neamţ, pe loc eligibil, fiind a doua pe listă.