Augustin Lazăr: Ministrul Justiţiei nu mi-a cerut demisia. A fost o discuţie pozitivă

Nu demult, ministrul Justiţiei anunţa că va avea discuţii cu procurorul general şi cu şefa DNA pe tema anchetării privind OUG 13, lăsând să se înţeleagă că nu exclude varianta debarcării celor doi. Se pare că nu acesta este cazul, cel puţin în ceea ce-l priveşte pe Augustin Lazăr.
Augustin Lazăr
Augustin Lazăr (Florin Chirilă / Epoch Times România)

Procurorul general Augustin Lazăr a declarat, în faţa presei care îl aştepta la intrarea în sediul Consiliului Superior al Magistraturii, că ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, nu i-a cerut demisia la întâlnirea pe care au avut-o cu o zi în urmă.

"A fost o discuţie profesională, constructivă şi foarte clarificatoare, pozitivă, ceea ce este un fapt bun. Altceva nu pot să vă spun”, a declarat Augustin Lazăr, citat de News.ro.

Întrebat dacă ministrul Justiţiei i-a cerut demisia sau dacă i s-au făcut reproşuri, procurorul general a replicat: "Nu. Va fi o evaluare care va fi comunicată peste câteva zile şi găsesc că este rezonabil acest fapt".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne