O arenă cu cântec! Noua arenă de 52,6 milioane de euro din Craiova trebuie reparată înainte de a fi inaugurată

Noua arenă din Craiova, de 52,6 milioane de euro, trebuie reparată chiar înainte de a fi inaugurată. Normele ISU nu corespund, mai trebuie construit un etaj, arena nu rezistă la vânt, iar pentru a se încadra în costuri, a fost micşorată cu 10 metri.
Olguta Vasilescu(Ministrul Muncii),
Olguta Vasilescu(Ministrul Muncii), (Florin Chirila/Epoch Times)

Câteva documente publicate pe site-ul Ministerului Dezvoltării dezvăluie adevăratul motiv pentru care autorităţile române amână la nesfârşit inaugurarea noului stadion din Craiova: arena de 52 de milioane de euro a fost construită greşit, iar acum trebuie reproiectată şi reparată, dezvăluie prosport.ro.

Incredibila eroare a autorităţilor a fost semnalată, iniţial, de Adrian Claudiu Prâsnel, deputat USR de Dolj. Dar documentele însuşite chiar de guvern sunt absolut stupefiante. Totul a fost gândit şi construit greşit iniţial, în 2014, când s-a demolat vechiul "Central", iar acum e nevoie de reparaţii masive. În forma iniţială, noua arenă – "OZN-ul Olguţei", după cum îl descrie deputatul Prâsnel – era, pur şi simplu, un pericol pentru spectatori şi neconform cu standardele moderne pentru meciurile internaţionale.

Modificări "minore": stadionul va fi mai lat, dar mai scund cu 10 metri, se face un etaj în plus şi s-au refăcut pereţii pentru a rezista la vânt.

Pentru a citi în continuare articolul intraţi aici.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne