Au fost anunţaţi primii ambasadori ai Jocurilor Europene de la Baku, din 2015

(youtube.com)

Primii sportivi care vor fi ambasadorii ediţiei inaugurale a Jocurilor Europene de la Baku, din 2015, au fost anunţaţi oficial, potrivit site-ului Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR).

Sportivii în cauză au fost selectaţi pentru a-şi reprezenta disciplinele sportive şi pentru a participa la campanii de marketing în scopul promovării Jocurilor Europene.

Reprezentanta gimnasticii ritmice de origine franceză Kseniya Moustafaeva, alături de danezul René Holten Poulsen, medaliat cu argint în cadrul Jocurilor Olimpice de la Beijing 2008, în proba de canoe sprint, şi de echipa de baschet 3x3 a Serbiei, formată din Dusan Domovic Bulut, Marko Savic, Marko Zdero şi Dejan Majstorovic, au fost selectaţi pentru a promova Jocurile Europene în ţările de origine, cât şi în mediul online, precizează COSR.

Dusan Domovic Bulut, considerat unul dintre cei mai buni baschetbalişti la disciplina 3x3, a declarat: ''Este o bună oportunitate pentru o disciplină sportivă nouă, ca baschetul 3x3, să fie inclusă într-un eveniment multisport de o aşa anvergură precum Jocurile Europene şi sunt sigur că fanii vor aprecia viteza şi abilităţile sportivilor implicaţi. Abia aşteptăm să concurăm împotriva celor mai bune echipe ale continentului în cadrul Jocurilor Europene de la Baku 2015''.

Jocurile Europene de la Baku vor avea loc între 12 şi 28 iunie 2015 şi vor include 20 de discipline sportive, dintre care 16 discipline olimpice şi patru non-olimpice. Peste 6.000 de sportivi vor reprezenta peste 17 naţiuni la prima ediţie a competiţiei.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Sport