Au apărut imaginile cu scandalul de la shaormerie. Cei doi deputaţi PSD au fost amendaţi încă o dată de Poliţie

(Screenshot)

Valoarea amenzilor primite de cei doi deputaţi PSD care au jignit şi ameninţat forţele de ordine într-un fast-food din Capitală a crescut, după ce oamenii legii au analizat imaginile surprinse de camerele de supraveghere şi au confirmat că social-democraţii nu au purtat măşti de protecţie în interior înaintea sosirii lor la faţa locului.

Scandalul a izbucnit după ce Adrian Solomon şi Irinel Stativă au refuzat să poarte măşti la intrarea în fast-food, în ciuda insistenţelor unuia dintre oamenii de pază de acolo ca cei doi să respecte regulile instituite de Guvern pe perioada stării de alertă.

Potrivit unui prim comunicat de presă al Poliţiei Capitalei, deputaţii PSD le-au adresat injurii oamenilor legii trimişi la faţa locului, motiv pentru care cei doi au primit amenzi în valoare totală de 2.600 de lei.

De asemenea, surse judiciare au precizat pentru G4Media.ro că cei doi deputaţi le-au spus oamenilor legii că: “Nu vă meritaţi hainele statului!”, “Eu vă plătesc salariile!”, “Nu vă cunoaşteţi locul în ierarhie!”, ”Am eu grijă să vorbesc cu Coarnă să aibă grijă de voi!” sau “Nu am ce să vorbesc cu voi că aveţi 3 luni de şcoală!”.

Adrian Solomon a negat atât faptul că i-a jignit pe poliţişti, cât şi faptul că nu ar fi purtat mască de protecţie.

Totuşi, situaţia s-a schimbat după ce poliţiştii Serviciului de Poliţie pentru Centrul Vechi au analizat imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale shaormeriei, deputaţii social-democraţi putând fi văzuţi că nu purtau măşti înaintea sosirii forţelor de ordine la faţa locului.

Drept urmare, pentru nepurtarea măştilor în spaţii publice închise, conform regulilor impuse de autorităţi, poliţiştii le-au mai dat lui Solomon şi Stativă amenzi în valoare totală de 4.000 de lei.

Reamintim că, marţi dimineaţă, o patrulă a Serviciului de Poliţie pentru Centrul Vechi din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, a fost solicitată de agenţii de pază ai unui restaurant de tip fast-food din sectorul 3, să intervină întrucât în interiorul localului se află un bărbat care refuză să poarte mască de protecţie, având un comportament recalcitrant.

Potrivit unui comunicat de presă emis de Poliţia Capitalei, oamenii legii au depistat persoana în cauză, iar în urma discuţiilor purtate, acesta le-a adresat expresii jignitoare, având o atitudine sfidătoare la adresa acestora. Alături de persoana în cauză se mai află un bărbat care, la rândul său a manifestat un comportament similar.

Cei doi bărbaţi au fost sancţionaţi contravenţional cu două amenzi în valoare totală de 2600 de lei pentru provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri publice şi pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare în public. Ulterior, cele două persoane au fost identificate ca Adrian Solomon şi Irinel Stativă.

Pentru a vedea materialul video cu incidentul intraţi aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne