"Aţi nenorocit România, criminalilor!" - Nicolicea, scuipat de un cetăţean / Reacţia pesedistului: Eşti prost! Mergi cu mine la poliţie

Cunoscutul lider PSD Eugen Nicolicea a fost abordat pe stradă de un cetăţean indignat de activitatea sa şi a partidului pe care îl reprezintă în domeniul justiţiei. Au fost aruncate cuvinte grele din ambele părţi.
Eugen Nicolicea
Eugen Nicolicea

Deputatul PSD Eugen Nicolicea, aflat într-o vizită în Drobeta-Turnu Severin, judeţul Mehedinţi, a avut un schimb de replici dure cu un cetăţean revoltat de schimbările din justiţie promovate de PSD - modificarea legilor justiţiei, a codurilor penale, precum şi eliberarea timpurie a infractorilor prin intermediul recursului compensatoriu.

Vă prezentăm mai jos dialogul dintre cei doi:

Cetăţeanul: Băi bolşevicule Nicolichea!

Nicolicea: Da, nesimţitule!

Cetăţeanul scuipă spre Nicolicea: Asta este pentru că le-ai dat drumul la criminali, mă, da, şi la violatori. Tu eşti un escroc că ne furi banii, bă. Eşti luptător cu rol determinant toxic pentru democraţie. Ai dosarul la secret. Ce-ai făcut tu, mă, la Revoluţie, ă, de ce ne furi banii?

Nicolicea, în timp ce se îndepărteză: Eşti prost!

Cetăţeanul: Tu eşti prost, bă, că ai căzut ca prostul în Parlament, mă. De ce ai modificat mă toate legile justiţiei şi codurile penale, bă escrocule? În numele cui, mă? Pe cine reprezinţi tu mă în Parlament? A? Spune mă! (...)

Nicolicea: Nu pe tine!

Cetăţeanul: Da' pe cine?

Nicolicea: Pe oamenii normali.

Cetăţeanul: Ce cauţi în Mehedinţi, că tu nu eşti mă parlamentar de Mehedinţi? Ţi-a trasat condamnatul ăla ordine, mă? Esti sluga lui Dragnea?

Nicolicea: Vezi-ţi de treaba ta, hai, mă deranjezi.

Cetăţeanul: Te deranjez?

Nicolicea: Da, eşti un prost, pleacă.

Cetăţeanul: Eu sunt prost?

Nicolicea: Da!

Cetăţeanul: Da' tu n-ai căzut ca prostul în Parlament?

Nicolicea: Eşti prost, hai, dispari!

Cetăţeanul: Nu vreau!

Nicolicea: Eh, să fii sănătos atunci.

Cetăţeanul: Pentru că eu te plătesc, mă, escrocule!

Nicolicea: Cu cât? Cât plateşti tu? Vezi că eşti prost!

Cetăţeanul: Sunt prost?

Nicolicea: Da.

Cetăţeanul: Tu eşti deştept? De aia ai modificat, mă, toate legile, codurile penale, legile justiţiei?

Nicolicea: Vezi că deja comiţi infracţiune, hai.

Cetăţeanul: Zău? Da' ce infracţiune comit?

Nicolicea: Te aştept să dai asta pe post ca să te ia poliţia.

Cetăţeanul: Da, mă, da, am să dau, sigur că am să dau.

Nicolicea: Dă!

Cetăţeanul: Sunt prost, a? Băi bolşevicule, ciumă roşie ce eşti!

Nicolicea: Eşti prost!

Cetăţeanul: Toata viaţa ai fost un bolşevic, eşti toxic pentru democraţie. Pe cine reprezinţi tu în Parlamentul României?

Nicolicea: Nu pe tine.

Cetăţeanul: Dar pe cine mă, Ciumă Roşie, pe condamnatul Dragnea, pe stăpânul tău? (...) Uite, îţi mai fac un cadou, mă, pentru români (îl scuipă - n.r.).

Nicolicea se enervează şi se duce spre cetăţean: Hai, să mergi cu mine la poliţie!

Cetăţeanul: Nu vreau. Dă-i telefon la poliţie!

Nicolicea: O să dau.

Cetăţeanul: Aşa! Mafia PSD, Ciuma Roşie, tâlharii României voi sunteţi. Aţi nenorocit România, mă, criminalilor! (...) Te-a trimis condamnatul ăla, eşti slugă la condamnat? Noi te plătim şi tu eşti slugă la condamnatul Dragnea. Modificaţi legile, vreţi să îngenuncheaţi justiţia să scăpaţi condamnatul de puşcărie. Tâlharilor!

Protestatarul l-a urmărit pe Nicolicea până când liderul PSD a intrat în sediul instituţiei Prefectului din localitate.

Vă invităm să urmăriţi materialul video cu incidentul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne