Atenţie! Grupul civic Rezistenţa anunţă o posibilă tentativă de deturnare a proteselor spre Cotroceni

Există posibilitatea unor încercări de deturnare a coloanei de protestatari în direcţia Palatului Cotroceni, a avertizat grupul civic Rezistenţa.
Protest
Protest (Epoch Times)

Atenţie, din surse de informare de încredere aflăm că există posibilitatea unor încercări de deturnare a coloanei de manifestanţi în direcţia Palatului Cotroceni prin infiltrarea unor persoane care să sugereze această direcţie, dar şi prin alte metode care să determine modificarea traseului, a tras un semnal de alarmă sâmbătă, cu puţin timp înaintea protestului pro-justiţie, grupul civic Rezistenţa.

"E important să ţinem ochii deschişi şi să ne păstrăm priorităţile. După întâlnirea cu grupurile care vin din ţară şi diaspora, ce ne propunem pentru protestul de astăzi este: 18:00 - Ne adunăm în Piaţa Universităţii, 19:30 - Plecăm în marş către Casa Poporului (cu vizite la instituţiile confiscate de către majoritatea parlamentară (Avocatul Poporului, CCR, CNA), 21:00 - Palatul Parlamentului", arată Rezistenţa.

Grupul civic a subliniat că, în această seară, se protestează împotriva modificărilor legilor justiţiei care au fost aprobate de Parlament şi împotriva modificărilor codurilor penale care au fost anunţate.

"Nu uităm de codul fiscal sau de formularul 600, nici de criza economică în care coaliţia de la guvernare a dus ţara (puterea de cumpărare a scăzut dramatic din cauza inflaţiei, cursul EUR/RON se află la maxim istoric, peste 4,66, iar datoria externă a României a crescut cu 1,3 miliarde EUR în primele 10 luni ale lui 2017). Şi nu uităm de dispreţul pentru democraţie şi transparenţă al PSD-ALDE-UDMR. Schimbarea începe cu noi şi nu se termină niciodată. E un drum lung, iar perseverenţa noastră în faţa corupţiei le va da şi celorlalţi încrederea şi speranţa că puterea este de fapt în mâinile noastre", a punctat Rezistenţa.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne