Atac murdar al Gabrielei Firea la adresa lui Iohannis: "Nu eşti un om complet fără să creşti un copil"

Gabriela Vrânceanu Firea Palade, PSD
Gabriela Vrânceanu Firea Palade, PSD (Epoch Times România)

Senatorul PSD Gabriela Firea l-a acuzat pe prezidenţiabilul ACL Klaus Iohannis "că nu este un om complet" pentru că nu are copii. Punându-l în antinomie cu Victor Ponta, care a făcut doi copii cu soţia lui şi şi-ar mai dori şi alţii, fosta prezentatoare TV a criticat opţiunile de viaţă ale lui Iohannis, reproşându-i că n-a înfiat copii, dacă tot nu i-a putut avea, pe cale naturală, pe ai lui.

"Din punctul meu de vedere, a fi un bun familist înseamnă nu doar a fi căsătorit, ci şi a avea copii... Nu eşti un om complet fără să creşti un copil şi consider că, din greşeală, domnul Klaus Iohannis a spus ce gândea atunci când a afirmat că, neinvestind în educaţia copiilor, a investit în imobiliare. Într-un fel, pune mai mult preţ pe investiţia în imobiliare decât în educaţia copiilor'', a declarat Gabriela Firea, adăugând că, spre deosebire de Iohannis, prezidenţiabilul PSD, Victor Ponta, este un ''bun familist''.

''Este căsătorit, are un băiat, Andrei, are o fetiţă, Irina, şi sunt convinsă că-şi mai doresc Daciana şi Victor copii. Eu, ca mamă, le urez să mai aibă'', a declarat Firea, citată de Gândul.

Firea şi-a continuat atacul la adresa lui Iohannis, acuzându-l că nu a înfiat copii dacă nu a putut face.

"Nu toată lumea poate să aibă în mod natural copii, pentru că pot să apară probleme de sănătate, dar poţi să înfiezi un copil dacă vrei să ai o familie completă din toate punctele de vedere şi mai ales că, din perspectiva financiară, nu cred că se punea problema ca familia Iohannis să nu poată să îngrijească unu-doi copii", a afirmat Firea.

Reacţiile la declaraţiile purtătoarei de cuvânt a PSD nu au întârziat să apară, atacul Gabrielei Firea fiind catalogat drept abject şi ipocrit de către opoziţie şi mare parte din presă.

"Evlavioasa doamnă Firea face o discriminare gravă aruncând anatema asupra cuplurilor infertile, cupluri lovite, deja, de crunta neputinţă de a-şi împlini, poate, cel mai mare vis al lor, acela de a avea copii", scrie pe contul său de Facebook deputatul PNL Cristina Pocora, cerându-i Gabrielei Firea să-şi ceară scuze public faţă de familiile oamenilor "incompleţi" care nu au copii.

În ceea ce priveşte "investiţia în educaţia copiilor", Pocora (şi nu numai ea) îi reaminteşte senatoarei PSD că fiul ei cel mare a picat bacul, atrăgându-i astfel atenţia că nu este chiar cea mai în măsură să vorbească despre educat copii.

Mai mult, Pocora îi cere Gabrielei Firea să nu uite că nici Ion Iliescu, fost preşedinte al ţării şi mentor al PSD, nu a avut copii şi cu toate acestea PSD-ul nu a avut nicio problemă cu acest aspect.

Gabriela Firea are doi copii din căsniciile anterioare celei cu primarul PSD de Voluntari, Florin Pandele. Fiul său cel mai mare a picat anul acesta examenul de Bacalaureat după ce a obţinut nota 1,2 la Limba Română, 5,15 la Istorie şi 3,6 la Sociologie. În prezent, Gabriela Firea este însărcinată din nou.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne