Atac armat în centrul oraşului Frankfurt soldat cu răniţi

Un atac armat în centrul oraşului Frankfurt s-a soldat cu câţiva răniţi, dintre care două persoane se află în stare gravă. Poliţia a respins deja posibilitatea unui atac terorist.
Poliţia germană a izolat Piaţa Friedrich-Stoltze din Frankfurt unde a avut loc un atac armat, 5 mai 2016.
Poliţia germană a izolat Piaţa Friedrich-Stoltze din Frankfurt unde a avut loc un atac armat, 5 mai 2016. (Captură Foto)

Mai multe focuri de armă au fost trase joi într-o locaţie populară din centrul oraşului german Frankfurt. Conform poliţiei aflate la faţa locului, cel puţin două persoane au fost grav rănite, în timp ce o a treia persoană avea răni uşoare.

Atacatori necunoscuţi au tras cel puţin 4 sau 5 focuri de armă din interiorul autovehiculului lor. Incidentul a avut loc într-o zonă aglomerată, în apropierea Piaţei Friedrich-Stoltze.

“Am crezut că a fost un atac terorist”, a declarat agenţiei de ştiri DPA o tânără aflată în piaţă.

Totuşi, poliţia nu consideră că incidentul este o acţiune teroristă. Nu este clar care ar fi motivul atacului şi poliţiştii încă îi caută pe făptaşi.

Poliţia oraşului Frankfurt a izolat o mare parte din zona ce înconjoară Piaţa Friedrich-Stoltze.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe