Astra Giurgiu l-a demis pe antrenorul Oleg Protasov

Antrenorul ucrainean Oleg Protasov.
Antrenorul ucrainean Oleg Protasov. (youtube.com)

Vicecampioana României la fotbal, Astra Giurgiu, l-a demis, luni, pe antrenorul ucrainean Oleg Protasov, din cauza rezultatelor ''nesatisfăcătoare'', a anunţat clubul pe pagina sa de Facebook.

''Clubul Astra Giurgiu a luat decizia rezilierii contractului antrenorului Oleg Protasov, ca urmare a rezultatelor nesatisfăcătoare din ultima perioadă şi îndepărtarea echipei de obiectivele de performanţă stabilite'', precizează clubul giurgiuvean.

Protasov a preluat Astra în octombrie 2014, bilanţul său oficial pe banca echipei fiind de 2 victorii şi 7 egaluri în Liga I, un eşec şi o victorie în Cupa Ligii, o victorie, un egal şi două înfrângeri în grupele Europa League.

Protasov (51 ani), care a antrenat-o pe Steaua în 2005, îl înlocuise pe Daniel Isailă, care a pregătit echipa de la Dunăre în primele zece etape ale sezonului.

În 2015, Astra nu a reuşit nicio victorie în trei meciuri, fiind învinsă de Steaua cu 3-0 în prima manşă a semifinalelor Cupei Ligii şi remizând în ambele partide din campionat, 2-2 cu Concordia Chiajna la Giurgiu şi 1-1 cu FC Braşov sub Tâmpa.

Astra nu a precizat cine va fi noul tehnician al echipei giurgiuvene.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Sport