Arsene îşi dă mâna cu ALDE şi PPU-ul lui Voiculescu în Neamţ. Mai vrea un mandat la şefia CJ

Ionel Arsene
Ionel Arsene (Facebook / Ionel Arsene)

PSD, ALDE şi PPU-ul lui Dan Voiculescu şi-au dat mâna în Neamţ şi au format o aşa-zisă „Alianţa pentru Modernizarea Neamţului 2020”, pentru alegerile locale.

Proiectul alianţei a fost prezentat de liderii celor trei formaţiuni politice, respectiv Ionel Arsene, preşedintele PSD Neamţ, senatorul Teodor Meleşcanu, preşedintele PPU (social-liberal) Neamţ şi Ion Asaftei, preşedintele ALDE Neamţ în cadrul unei conferinţe comune de presă.

Aceştia au încercat să convingă ascultătorii că alianţa electorală pentru Consiliul Judeţean Neamţ, condus în ultimii patru ani de preşedintele Ionel Arsene şi vicepreşedintele Ion Asaftei, are drept principal scop continuarea modernizării judeţului.

„Tema pentru această alianţă este continuitate. Aici la Neamţ, PSD împreună cu ALDE şi, în viitor, împreună cu PPU (social-liberal), facem o alianţă pentru a moderniza judeţul Neamţ aşa cum merită. Timp de patru ani am făcut performanţă din punct de vedere administrativ, iar asta am făcut împreună”, a declarat Ionel Arsene.

„Obiectivul pe care ni l-am fixat este contribuirea la asigurarea unei continuităţi. Oamenii vor munci în echipă. Suntem oameni care ne ţinem de cuvânt. Pentru noi, una din marile priorităţi va trebui să o reprezinte zona educaţiei. Noi, umaniştii, considerăm că viitorul nostru este legat de cunoaştere. Vom sprijini cu toată forţa proiectele pentru ca oamenii să aibă acces la cunoaştere. De asemenea, dorim să găsim cele mai bune posibilităţi pentru a încuraja IMM-urile, care sunt coloana noastră vertebrală”, a declarat la rândul său senatorul Teodor Meleşcanu, preşedintele interimar al PPU (social-liberal) Neamţ, fost ALDE, fost PNL, fost ApR, fost PSD.

La rândul său, Ion Asaftei - vicepreşedintele CJ Neamţ şi preşedinte al ALDE Neamţ - a susţinut că ultimii patru ani au adus realizări importante la nivelul judeţului, însă echipa pentru Consiliul Judeţean mai are încă multe de făcut.

„Oamenii de bună-credinţă din Neamţ ştiu să judece şi să aprecieze. Noi mai avem multe de făcut, proiecte pentru modernizarea judeţului. Avem multe de realizat în zona turistică, în sistemul sanitar, în ceea ce înseamnă modernizare şi confort pentru cetăţenii judeţului Neamţ”, a declarat Ion Asaftei.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne