Armand Goşu: Bucureştiul are o ”armată de mercenari” care îi atacă pe Maia Sandu şi Andrei Năstase

Guvernul României finanţează publicaţii din RM care îi denigrează pe Sandu şi Năstase, de fapt repetând scenariul aplicat în cazul lui Iurie Roşca care pe banii Bucureştiului submina orice alternativă pro-occidentală, afirmă expertul.
Armand Gosu
Armand Gosu (Florin Chirila\Eppch Times)

Analistul politic de la Bucureşti Armand Goşu susţine că Guvernul României finanţează generos publicaţii de la Chişinău care îi atacă pe liderii opoziţiei pro-europene de la Chişinău, Maia Sandu şi Andrei Năstase, şi iau interviuri oligarhului Vladimir Plahotniuc, groparul visului european din Republica Moldova.

”E cam ce făcea acum un deceniu şi jumătate Iurie Roşca, prietenul de astăzi al lui Dughin, „marele patriot unionist” pentru „băieţii” de la SIE şi SRI, care-l finanţau generos. Atunci, Roşca submina pe banii Bucureştiului (flux pentru cine nu mai ţine minte!) orice alternativă politică democratică şi pro-occidentală care se năştea în Moldova (Filat, Urechean, Chirtoacă etc).

Astăzi, Bucureştiul nu mai are un singur „patriot unionist” care se războieşte cu orice partid sau lider politic democrat, pro-occidental, ci are o armată de mercenari, din dreapta sau din stânga Prutului şi finanţează mai multe publicaţii care nu contenesc să-i atace pe Maia Sandu şi Andrei Năstase”, a comentat expertul citat de cotidianul.md.

În concluzie, Armand Goşu subliniază că ar fi nevoie de o anchetă serioasă pentru a scoate la iveală modul în care portaluri ca „Deschide.md” şi „Timpul.md”, care deşi de-a lungul anilor au făcut partizanat politic în favoarea liderului PDM Vladimir Plahotniuc, au primit zeci de mii de euro de la autorităţile României.