Apel la bunătate: Dăruieşte haine şi alimente pentru oamenii fără adăpost

Cetăţenii Capitalei care-şi doresc, la început de iarnă, să vină în sprijinul persoanelor fără adăpost donând haine groase, încălţări sau pături, sunt aşteptaţi sâmbătă, 17 decembrie, în Cişmigiu, la intrarea principală.
Dăruieşte haine pentru oamenii străzii
Dăruieşte haine pentru oamenii străzii (Facebook, Copacul cu Haine)

În timp ce dulapurile noastre gem de haine groase sau încălţări pe care nu le mai folosim sau care prisosec, mii de oameni ai străzii îngheaţă tânjind după o haină călduroasă. Alţii rabdă de foame...

Cu gândul la cei care, privaţi de o casă, nu au nici măcar o haină groasă să pună pe ei şi rabdă de frig şi de foame, Împreună rezistăm şi CSR Group organizează sâmbătă 17 decembrie, o nouă acţiune caritabilă pentru oamenii fără adăpost, lansând un apel către sprijinirea acestora prin donarea de lucruri trebuincioase în sezonul friguros, fie haine, paturi sau alimente.

Astfel, bucureştenii care pot dărui lucruri călduroase sau alimente pentru ajutorarea oamenilor fără adăpost sunt aşteptaţi sâmbătă, începând cu ora 12, la intrarea principală în Parcul Cişmigiu, pentru a face un bine, precizează organizatorii, pe Facebook

"Dăruieşte haine, încălţăminte, alimente, saci de dormit, pilote, pături pentru Oamenii Fără Adăpost. Sâmbătă, 17 decembrie.

Ne vedem acolo. Sâmbătă, 17 decembrie,

Strângem haine şi încălţăminte de iarnă, saltele, saci de dormit, pilote, pături, perne şi alimente.

Nu uitaţi că şi oamenii fără adăpost sunt tot oameni. Numărul persoanelor fără adăpost din Bucureşti este necunoscut, spun activiştii români, iar estimările diferă - între 2000 şi 5000 de oameni fără locuinţă.

Prima acţiune de acest gen s-a întâmplat în luna ianuarie din acest an şi a durat 6 zile, timp în care am strâns haine şi încălţăminte pentru oamenii străzii, pe care apoi le-am împărţit acestora.

Ne vedem în Cişmigiu. Intrarea din faţa Primăriei Generale, unde află chioşcul interbelic de ziare.", scriu organizatorii, pe Facebook.