Antonio Conceicao, demis de pe banca tehnică a celor de la CFR Cluj

Conducerea grupării ceferiste a luat decizia de a renunţa la serviciile tehnicianului lusitan în urma rezultatelor nesatisfăcătoare înregistrate de echipa sa în acest început de sezon.
Antrenorul portughez Antonio Conceicao.
Antrenorul portughez Antonio Conceicao. (Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA/facebook)

Campioana României - CFR Cluj a rămas fără conducătorul principal de joc, Antonio Conceicao, după ce acesta din urmă a fost demis de conducerea clubului, decizia fiind luată în urma ultimilor rezultate înregistrate de 'Feroviari', care au obţinut doar două puncte din trei meciuri.

Interimatul liderului Ligii I va fi asigurat de Alin Minteuan, printre numele vehiculate ca posibil înlocuitor fiind pronunţate cele ale lui Dan Petrescu, respectiv Jose Peseiro.

Antonio Conceicao a preluat pe CFR Cluj în iulie 2018, de la Edi Iordanescu. Aceasta ocupă în prezent primul loc în clasament cu 48 de puncte acumulate în 24 de partide.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport