Antonescu a criticat implicarea lui Ponta în alegerile LPF

Declaraţii de presă la sediul USL. În imagine, Crin Antonescu
Declaraţii de presă la sediul USL. În imagine, Crin Antonescu (Epoch Times România)

Antonescu a criticat luni seară implicarea premierului Victor Ponta şi a vicepremierului Liviu Dragnea în alegerile pentru preşedinţia LPF în favoarea prietenului acestora, Gino Iorgulescu, la o emisiune B1TV.

Antonescu l-a criticat pe Ponta în special pentru implicarea directă şi ilegală în alegerile pentru scaunul de preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal.

„Dacă vrei ca prim-ministru să influenţezi alegerile, în limitele legii, poţi să o faci, dar nu în felul ăsta. Pentru ochiul meu nu a fost cea mai elegantă imagine”, a spus Antonescu la B1TV.

Liderul liberalilor este de părere că un prim ministru nu ar trebui să participe la negocieri prin locuri precum restaurantele.

„Capul unui guvern este altceva decât cineva care negociază într-un restaurant. În locul domnului Ponta nu aş fi fost”, a subliniat Antonescu.

Despre întâlnirea dintre Ponta şi Iorgulescu care a avut loc în restaurantul acestuia cu o seară înaintea alegerilor LPF, vicepremierul Dragnea a susţinut că acea întâlnire a fost una total întâmplătoare.

În urmă cu două zile, premierul Victor Ponta nega implicarea în alegerile LPF, însă a recunoscut amiciţia cu Gino Iorgulescu. Sportul nu este momentan un domeniu profitabil iar pentru a schimba aceste lucru ”avem nevoie de o altă legislaţie, una mai bună”, mai spus premierul la Dolce Sport.

”Nu l-am schimbat eu pe Dragomir, nici nu l-am votat. Relaţia mea de prietenie cu Gino este cunoscută, dar nu am intervenit eu.”, spunea Ponta.

Declaraţiile lui Antonescu au fost întărite şi de Dumitru Dragomir, perdantul alegerilor din data de 14 noiembrie, care a ţinut să ”îi felicite (n.r. Ponta ş Dragnea) pentru cum au lucrat”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Sport