Antena 3 anunţă că adoptă şi "criteriile deontologice şi principiile profesionale ale CNN"

Mihai Gâdea
Mihai Gâdea (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Postul de televiziune Antena 3, acuzat în repetate rânduri de fake news-uri şi desfăşurarea de campanii de dezinformare, a anunţat, marţi seara, că parteneriatul său cu CNN va intra într-o nouă etapă.

“În cel mai complicat context global de la al Doilea Război Mondial încoace, Antena 3 - cea mai importantă staţie de ştiri din România şi singurul post afiliat CNN din ţara noastră - a parafat documentele prin care trece într-o etapă superioară a parteneriatului cu cea mai mare reţea mondială de informaţii. Noul acord dintre cele două companii media înseamnă accesul Antena 3 la conţinutul oferit prin CNN Newsroom”, a transmis postul de televiziune într-un comunicat.

CNN, acuzat la rândul său că este o maşină de propagandă ce a manifestat făţiş atitudini părtinitoare anti-Trump şi pro-Clinton în timpul ultimelor alegeri prezidenţiale din SUA, va produce conţinut original pentru Antena 3. Astfel, începând cu finalul acestui an, un program jurnalistic intitulat “CNN hour” va putea fi urmărit zilnic în grila Antena 3, iar o secţiune specială a site-ului antena3.ro va găzdui informaţii şi analize originale.

“Prezentatorii, reporterii, operatorii, redactorii, editorii şi producătorii Antena 3 vor avea acces la programe speciale de training realizate atât la Bucureşti cât şi în cartierele generale ale CNN din Statele Unite şi Marea Britanie. Criteriile deontologice şi principiile profesionale ale celei mai respectate reţele de televiziune din lume se vor adăuga celor pe care echipa Antena 3 le-a îmbrăţişat în anii de activitate de până acum. Noul parteneriat dintre cele două televiziuni de ştiri a fost semnat de Konstantinos Oikonomou, Vicepreşedinte Parteneriate Strategice, din partea CNN şi de Mihai Gâdea, C.E.O. Antena 3”, se mai arată în comunicat.

Mihai Gâdea a afirmat că “este pentru prima dată când se întâmplă aşa ceva în România, este o premieră absolută în televiziune şi vrem ca dvs. să aflaţi care au fost demersurile noastre şi cât de câştigaţi veţi fi - pentru că tot acest efort uriaş este pentru că dvs. câştigaţi. Şi veţi fi câştigaţi într-o manieră absolută!”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură