ANI: Judecătoarea Georgeta Barbălată nu poate justifica 60.000 euro

(photos.com)

Judecătoarea Georgeta Barbălată, care în prezent este suspendată din funcţia deţinută în cadrul ÎCCJ, nu poate justifica aproximativ 60.465 de euro din avere, conform Agenţiei Naţionale de Integritate.

Această diferenţă dintre veniturile dobândite şi cele realizate se referă la perioada ianuarie - aprilie 2007, când Barbălată a realizat venituri de 31.664 de lei, modificările patrimoniale fiind în valoare de 231.200 de lei.

ANI (Agenţia Naţională de Integritate) a dispus sesizarea Comisiei de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Bucureşti în vederea începerii acţiunii de control în ceea ce priveşte modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate de către Georgeta Barbălată.

CSM a suspendat-o din funcţie pe judecătoarea Barbălată după ce a fost trimisă în judecată în dosarul privind furnizarea şi exploatarea unor informaţii ce nu erau destinate publicităţii.

Georgeta Barbălată a deţinut funcţia de judecător în cadrul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie între 8 iulie 2004 — 31 august 2012.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne