Andruşcă: Nu mă pot ei denigra, cât pot eu rezista. Nu voi ezita să-mi apăr onoarea în instanţă

Ministrul Economiei, Dănuţ Andruşcă, şi-a avertizat contestatarii - în frunte cu colegul său de partid Adrian Ţuţuianu, care l-a făcut "prost şi idiot" - că nu va ezita să tranşeze problema în instanţă dacă se "abuzează" în continuare "de decenţa" sa.
Danut Andrusca(Ministrul Economiei),
Danut Andrusca(Ministrul Economiei), (Florin Chirila/Epoch Times)

Ministrul Economiei, Dănuţ Andruşcă, a transmis, pe pagina sa de Facebook, că nu se va lăsa "intimidat" de atacurile lansate la adresa sa şi a anunţat că îşi va apăra "onoarea şi demnitatea" în sala de judecată.

"În spaţiul public au apărut, şi sunt convins că vor continua să apară, o serie întreagă de atacuri la adresa mea. Unele sunt politice, altele sunt personale. Toate vin, însă, din zone gri şi reprezintă diverse grupuri de interese. La unele dintre atacuri mă aşteptam, la altele nu. Sunt, însă, convins că imaginaţia şi creativitatea celor care au decis să mă transforme într-o ţintă nu are limită şi voi mai auzi lucruri despre mine la care acum nici nu mă pot gândi. Când am vorbit în plenul Camerei Deputaţilor despre <şobolăneli>, exact la acest tip de atacuri mă refeream. Poate este o coincidenţă că tot acest spectacol a început exact după ce am demascat, luni, acest mod de a face politică. E clar că am deranjat pe cineva, sau pe mai mulţi. Nu voi ezita să-mi apăr onoarea şi demnitatea, inclusiv în instanţa de judecată, împotriva tuturor celor care abuzează de decenţa mea şi folosesc tot felul de injurii. Repet, sunt un om bine-crescut şi cu frică de Dumnezeu, dar asta nu înseamnă că voi tolera la nesfârşit toate insultele din spaţiul public care se vehiculează la persoana mea. Nu spun asta ca o ameninţare, ci ca o avertizare!", a declarat Andruşcă.

În acelaşi tinmp, ministrul Economiei a subliniat că nu se va lăsa intimidat de reprezentanţii "acestor grupuri de interese" care îl atacă.

"Eu îmi voi vedea de treabă, exact ca şi până acum. De asemenea, voi vorbi cu moderaţie, atunci când va fi cazul. Ministerul va continua să comunice instituţional, aşa cum a făcut-o până în prezent. După cum spuneam la declaraţia de presă în care am prezentat bilanţul la 6 luni de mandat: Sunt un om discret, onorat să lucrez pentru ţara mea. La final, o concluzie: nu mă voi lăsa intimidat de reprezentanţii acestor grupuri de interese. Nu mă pot ei denigra, cât pot eu rezista (că tot este această sintagmă la modă prin România). PS: Sunt convins că am înţeles cu toţii că aceste atacuri recente nu-l au drept miză principală pe Dănuţ Andruşcă, ci vizează grupul celor care am decis să-l susţinem pe dl Preşedinte Liviu Dragnea. Spre deosebire de cei care le-au comandat şi le execută, eu sunt şi voi rămâne un jucător de echipă", a precizat Andruşcă.

Reamintim că postul România TV a publicat o serie de înregistrări explozive, marţi seară, cu preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, unul dintre "puciştii" care au încercat să-l dea jos pe Liviu Dragnea de la şefia partidului.

"De exemplu, a sărit la mine tot de la Piatra Neamţ, preşedintele de organizaţie. Care mi-a pus (...) un fel de întrebare la masa acolo: 'Băi, lăsaţi-mă voi cu ale voastre nu ştiu ce.' Şi i-am spus: 'Domnul...', cum îl cheamă pe ăsta, Arsene..., 'dumneata să vii să vorbeşti cu mine la modul ăsta când oi avea rezultatele mele. Deocamdată la Neamţ sunt majoritate. Şi, al doilea, ne vei explica de ce ai nominalizat cel mai idiot ministru care este ministrul Economiei. Acest ministru este atât de prost încât nu poate asculta mai mult de 5 minute când vorbeşte cineva cu el. Şi are următoarea legătură cu economia: A avut o vulcanizare", se aude vocea lui Ţuţuianu pe înregistrarea prezentată de postul respectiv.

În apărarea sa, Adrian Ţuţuianu a explicat că înregistrările prezintă discuţii de la întâlniri pe care le-a avut cu primari şi preşedinţii organizaţiilor locale, însă acestea ar fi fost scoase din context.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne