Andrei Năstase, despre cadoul lui Erdogan: "Maşini speciale pentru schilodirea protestatarilor paşnici"

Decât să utilizeze maşinile speciale primite de la Erdogan, liderul Platformei DA le propune celor de la guvernare să plece mai bine în statele asiatice, printre cei care se tem de popor şi umblă cu armata după ei.
Andrei Năstase
Andrei Năstase (Epoch Times România)

Preşedintele Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase, a numit cele două maşini speciale de producţie turcească pentru combaterea demonstraţiilor în masă dăruite de către preşedintele Turciei, Recept Erdogan, aflat în aceste zile la Chişinău, „maşini speciale pentru schilodirea protestatarilor paşnici”.

„Plahotniucii, dodonii, lencii sunt din nou uniţi. După ce au primit de la prietenii noştri europeni imense ajutoare materiale, esenţiale pentru dezvoltarea ţării, după ce fraţii noştri din România ne-au construit şi reparat grădiniţe şi ne-au oferit burse de studii pentru copiii noştri, iar plahotniucii, lencii şi dodonii tăiau panglici, tot ei strigă azi ca din gură de peşte că „românii ne fură copiii şi nu ni-i mai întorc în Moldova” şi uitând să mai respecte regulile jocului, au decis cu toţii că vor fi de acum înainte, tot pe banii europenilor, pro Moldova”, a scris Andrei Năstase pe pagina sa de socializare.

În context, acesta a mai adăugat că după „cadoul” primit de la preşedintele turc, plahotniucii, lencii şi dodonii din nou sunt uniţi, de data aceasta fiind toţi numai un zâmbet în faţa lui Erdogan, unul dintre ultimii lideri de pe planeta asta care îi mai vizitează pe agăţaţii de putere în Republica Moldova.

„Erdogan nu a venit cu mâna goală la prietenii săi, ci cu două maşini speciale pentru schilodirea protestatarilor paşnici, atunci când răbdarea noastră va lua sfârşit! Plahotniucilor, lencilor, nu aceasta este Europa pe care vreţi să ne păcăliţi că o doriţi, luaţi-vă dodonii şi plecaţi mai bine în statele asiatice, printre cei care se tem de popor şi umblă cu armata după ei. Republica Moldova aparţine lumii civilizate şi valorilor sale, nu valorilor voastre”, a conchis Năstase.

Amintim că la 17-18 octombrie, preşedintele Republicii Turce, Recept Erdogan, s-a aflat în prima sa vizită oficială în Republica Moldova. Tot în această perioadă, Erdogan a oferit Ministerului de Interne 2 maşini speciale pentru combaterea demonstraţiilor în masă de producţie turcească, denumite „Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı” (TOMA). Potrivit preşedintelui turc, aceste vehicule s-au arătat a fi extrem de performante în timpul marilor proteste din Turcia.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe