Andrei Năstase, despre amnistia fiscală: Dodon are o înţelegere mai veche cu mafia rusească

Amnistia fiscală conturează profilul R. Moldova, de nod important în reţelele internaţionale ale crimei organizate privind traficul de droguri şi fiinţe umane, contrabanda, prostituţia, etc., afirmă liderul Platformei DA.
Andrei Năstase, liderul PPPDA
Andrei Năstase, liderul PPPDA (facebook.com / AndreiNastase)

Preşedintele Platformei DA, Andrei Năstase, susţine că ”legea amnistierii fiscale şi penale a hoţilor de miliarde”, votată pe ascuns de ”majoritatea parlamentarilor marionete a lui Plahotniuc” şi promulgată de ”preşedintele său”, ar avea la bază o înţelegere criminală mai veche cu mafia rusească de a transforma Republica Moldova într-o zonă gri a Europei, într-o adevărată spălătorie a mafiei internaţionale.

”Nimic nou, de la instalarea sa în fotoliul prezidenţial. Igor Dodon e atât de previzibil că nici măcar propriii lui votanţi nu se mai miră, suportând cu stoicism statutul preşedintelui de vasal, de ostatic practic, care suferă şi de sindromul Stockholm”, scrie liderul Platformei DA, pe pagina sa de socializare.

Andrei Năstase a ţinut să atenţioneze că se conturează tot mai puternic profilul Moldovei, de nod important în reţelele internaţionale ale crimei organizate, în ce priveşte traficul de droguri şi fiinţe umane, contrabanda, prostituţia, substanţele interzise etc. Şi asta în timp ce se produce sărăcirea şi depopularea într-un ritm accelerat a ţării dar şi consolidarea modelului politic autoritar.

”Indiferent de legămintele şi înţelegerile mafiote ale lui Plahotniuc şi Dodon, indiferent de angajamentele lor externe, această lege va fi abrogată, iar toţi beneficiarii ei vor da socoteală în faţa unei legi drepte şi a justiţiei independente, imediat ce forţele politice sănătoase ale societăţii vor prelua puterea şi o vor pune în slujba ţării şi a oamenilor”, promite preşedintele Platformei DA.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe