Andrei Năstase: Am votat pentru un oraş care e timpul să fie iubit şi nu stăpânit

Andrei Năstase, liderul Platformei DA, alegeri locale 20 mai
Andrei Năstase, liderul Platformei DA, alegeri locale 20 mai (Captură Foto / privesc.eu)

Preşedintele Partidului Politic Platforma Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase, candidat la funcţia de primar al municipiului Chişinău, susţinut în campania electorală de Partidul Acţiune şi Solidaritate şi Partidul Liberal Democrat, a menţionat că la 20 mai a votat pentru lucrurile în care crede.

”Am votat lucrurile în care cred, pentru un oraş în care drepturile unei comunităţi sunt respectate şi garantate şi mă refer aici întâi de toate la dreptul la o viaţă mai bună la noi acasă, în oraşul nostru. Am votat pentru dreptate, pentru schimbare, pentru renaşterea oraşului nostru şi scoaterea lui din captivitatea unor administraţii păguboase”, a declarat Andrei Năstase.

Totodată, liderul Platformei DA a specificat că a votat pentru un oraş care e timpul să fie iubit şi nu stăpânit, adăugând că are toată încrederea că oamenii Chişinăului vor ieşi la vot şi vor face un pas decisiv în direcţia corectă, cea a unui oraş dezvoltat economic, sigur, curat, în care să vrem să trăim cu toţii.

În context, Andrei Năstase a făcut un apel către toată lumea să iasă la vot. ”Avem nevoie de un vot masiv astăzi pentru a face schimbarea. Dacă ne dorim un oraş în care să vrem să trăim, vă invit pe toţi să ieşim la vot”, a conchis Năstase.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe