Andreescu avansează în sferturi, după un meci maraton cu Bertens

Canadianca de origine română Bianca Andreescu a reuşit o performanţă spectaculoasă la Rogers Cup, învingând-o pe campioana de la Cincinnati de anul trecut, Kiki Bertens.
Bianca Andreescu - K. Bertens  Rogers Cup 2019
Bianca Andreescu - K. Bertens  Rogers Cup 2019 (Maria Matyiku / Epoch Times)

Bianca Andreescu (locul 27 WTA), s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Rogers, după un meci dramatic în care a învins-o pe mult mai bine cotata Kiki Bertens (locul 5 WTA) din Olanda, cu scorul 6-1, 6-7(7), 6-4.

Bianca are o revenire spectaculoasă după pauza de joc de câteva luni din cauza accidentului la umăr. Turneul actual pare să faciliteze o nouă transformare rapidă a Biancăi Andreescu, care a învins-o marţi seară pe canadiana Genie Bouchard şi apoi pe rusoaica Daria Kasatkina, miercuri după-amiază târziu, pe ambele în trei seturi.

În partida cu Bertens, Andreescu a câştigat 82 la sută din puncte pe primul serviciu.

Bianca a dominat în setul 1 şi 3, iar Bertens a câştigat setul 2 foarte strâns, în faţa unui public entuziasmat care îşi încuraja mereu conaţionala.

Tiţa Andrei
Tiţa Andrei (Facebook - screenshot)

Pe parcursul partidei, Andreescu a dat semne de oboseală, acumulată în jocurile precedente.

După meci, Andreescu a vorbit despre planurile sale de viitor. ”Obiectivele mele sunt ca până la sfârşitul anului să fiu printre primii 10”, a spus adolescenta. "Chiar cred că pot face asta, şi pot juca în finala turneului WTA."

În sferturile de finală, Andreescu se va confrunta vineri cu cehoaica Karolina Pliskova, fost număr 1 mondial.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport