Andreea Roşca, în penultimul act al turneului ITF de la Sant Cugat (Spania)

Sportiva română se află la un meci distanţă de finala competiţiei iberice după succesul înregistrat în faţa tenismanei Andrea Gamiz (Venezuela) cu scorul de 6-3, 6-2.
(MARK RALSTON / AFP / Getty Images)

Andreea Amalia Roşca (19 ani, 230 WTA) continuă să impresioneze pe terenul circuitului ITF de la Sant Cugat (Spania), dotat cu premii totale de 25.000 de dolari. Reprezentanta noastră a obţinut calificarea în semifinalele tabloului principal de simplu, totodată ea urmând să joace cu trofeul pe masă şi în proba de dublu.

Astfel, la simplu, Andreea a reuşit vineri să treacă în sferturile competiţiei de sportiva sud-americană Andrea Gamiz (26 ani, 326 WTA - Venezuela) cu scorul de 6-3, 6-2. În lupta pentru un loc în marea finală, favorita numărul doi va trebui să treacă acum de Marina Bassols Ribera (18 ani, 383 - Spania).

În proba de dublu, Andreea alături de partenera ei mexicancă Renata Zarazua - favoritele numărul unu, vor primi replica cuplului Miriam Bulgaru/Nicoleta Dascălu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport