Anchetă cu rezultate halucinante privind „exportul” de maidanezi

Familie canină
Familie canină (Epoch Times România)

Câinii maidanezi din România ajung să fie abuzaţi sexual în bordelurile zoofililor europeni, sunt folosiţi în fabricile de pielărie şi ajung pe mesele asiaticilor şi în laboratoarele medicale - acestea sunt concluziile unei anchete realizate de Federaţia pentru Protecţia Animalelor şi Mediului (FPAM) publicate de ziarul Ring.

Potrivit publicaţiei, FPAM este gata să finalizeze o anchetă de proporţii referitoare la traficul de câini din ţara noastră. Reprezentanţii federaţiei au strâns deja probe şi declaraţii pe care le vor pune la dispoziţia autorităţilor, reuşind să infiltreze oameni în organizaţiile care se ocupă cu acest tip de trafic. "Maidanezii ajung în bordelurile zoofililor europeni, ajung în farfurii, în fabricile de pielărie. Din câini se fac pantofi şi haine pentru ţările subdezvoltate. Câinii adoptaţi din România ajung în institutele de cercetări, acolo unde încă se mai practică testarea pe animale a medicamentelor şi ajung în antrenamentele câinilor de luptă", a declarat Mircea Şerbănoiu, preşedintele Federaţiei pentru Protecţia Animalelor şi Mediului (FPAM) pentru Ring.

În ţări cum ar fi Danemarca, Norvegia, Olanda şi Germania, zoofilia este permisă, existând chiar şi bordeluri de profil. "Este plină presa europeană de articole despre bordeluri de animale în ţările unde sunt legalizate şi de declaraţii ale proprietarilor de câini (din Germania, de exemplu) care îşi abuzau câinii. Cei din Olanda care au văzut câinii noştri au spus că nu este posibil să fie comunitari, că sunt de rasă şi noi îi păcălim că sunt maidanezi. Au rămas uimiţi de frumuseţea lor. În general, vor câini cu blană, blana aceea mare, frumoasă, şi căţei", a mai precizat Mircea Şerbănoiu pentru sursa citată. Acesta spune că din România pleacă anual, la export, mii de câini spre Statele Unite, Europa şi Asia. "Un străin plăteşte peste 1.500 de euro să adopte un câine din România, dar institutele de cercetări şi cele de vivisecţie plătesc pentru un câine 10.000 de euro", mai spune Mircea Şerbănoiu, preşedintele Federaţiei pentru Protecţia Animalelor şi Mediului.

alte articole din secțiunea Interne