Ana Bogdan, victorie fără emoţii la turneul de la Mumbai (WTA)

Jucătoarea română a acces în optimile competiţiei indiene după victoria în două seturi egale în faţa sportivei din Mexic, Victoria Rodriguez, scor final 6-1, 6-1.
Jucătoarea română de tenis Ana Bogdan.
Jucătoarea română de tenis Ana Bogdan. (Captură foto)

Ana Bogdan (24 ani, 111 WTA), sportivă venită din calificări, a avut o evoluţie care promite un parcurs cât mai sus, spre careul de aşi al turneului WTA de la Mumbai (India).

Românca, cap de serie numărul doi, s-a calificat, marţi, în optimi, după ce a dispus destul de uşor de Victoria Rodriguez (22 ani, 262 WTA) din Mexic, după numai 54 de minute de joc efectiv, cu scorul de 6-1, 6-1.

Cele două tenismene s-au mai întâlnit anul trecut în optimile turneului ITF de la Grado (Italia), jucătoarea noastră câştigând atunci cu 6-2, 6-3.

Bogdan, care şi-a asigurat un cec de 2.000 de dolari şi 21 de puncte WTA, urmează să ţină piept în continuare franţuzoaicei Alize Lim (27 ani, 308 WTA), ele aflându-se la prima confruntare.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport