Ana Bogdan, parcurs favorabil la turneul de la Bogota (WTA)

Tenismana română a învins-o în optimile competiţiei pe rusoaica Ana Blinkova, în trei seturi, scor final 1-6, 7-6 (8), 6-4.
Jucătoarea română de tenis Ana Bogdan.
Jucătoarea română de tenis Ana Bogdan. (Captură foto)

Ana Bogdan (25 ani, 76 WTA) a obţinut o nouă victorie la turneul WTA Internaţional “Claro Open Colsanitas” de la Bogota (Columbia), dotat cu premii totale de 226.750 dolari, românca obţinând calificarea în sferturile de finală ale circuitului sud-american după ce a dispus în trei seturi de sportiva din Rusia, Ana Blinkova (19 ani, 115 WTA) cu scorul de 1-6, 7-6 (8), 6-4.

Favorita numărul şapte s-a impus după două ore şi 39 de minute de joc efectiv. De menţionat că meciul a fost întrerupt în două rânduri de vremea nefavorabilă la 30-30 în setul decisiv, iar apoi la scorul, de 2-2.

Campioana noastră a numărat în acest duel 3 aşi şi 7 duble greşeli, în timp ce adversara sa a avut 6 aşi şi a comis 13 duble greşeli.

Ana Bogdan şi-a asigurat un cec de 6.175 dolari şi 60 de puncte WTA, urmând să o aibă ca adversară în lupta pentru calificarea în penultimul act pe Daniela Seguel (25 ani, 191 WTA) din Chile - jucătoare venită din calificări.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport