Ana Bogdan învinsă de Garbine Muguruza în optimile turneului de la Hong Kong (WTA)

"Cred că am făcut un meci foarte bun şi sunt foarte bucuroasă de modul în care am jucat în momentele importante.. sunt fericită că am reuşit să fac faţă ritmului şi s-o înving", - Garbine Muguruza (13 WTA).
Jucătoarea română de tenis Ana Bogdan.
Jucătoarea română de tenis Ana Bogdan. (Getty Images)

Jucătoarea română de tenis Ana Bogdan (25 ani, 78 WTA) a fost învinsă de fosta lideră mondială, spaniola Garbine Muguruza (25 ani, 13 WTA), miercuri, în runda a doua a turneului WTA de la Hong Kong - dotat cu premii totale în valoare de 750.000 de dolari.

Bogdan nu a reuşit să ridice probleme mari ibericei, aceasta ieşind victorioasă după doar 75 de minute de joc efectiv cu scorul de 6-2, 6-1.

Reprezentanta noastră trecuse în primul tur de americanca Caroline Dolehide (20 ani, 131 WTA) - sportivă venită din postura de lucky loser. Partida s-a încheiat cu scorul 6-7 (2), 6-3, 7-5, timpul de joc fiind de două ore şi 29 de minute.

Campioana noastră va primi de la organizatori pentru evoluţia sa un cec în valoare de 3.400 de dolari şi 30 de puncte în clasamentul WTA.

În continuare, în sferturile de finală, Garbine Muguruza va primi replica tailandezei Luksika Kumkhum (25 ani, 105 WTA) - care şi-a asigurat prezenţa în această fază a competiţiei în urma victoriei înregistrate în faţa franţuzoaicei Alize Cornet (28 ani, 44 WTA).