Ana Bogdan, în sferturile de dublu ale turneului de la Taşkent (WTA)

Jucătoarea română alături de elveţianca Ştefanie Voegele a trecut, luni, în două seturi, de cuplul uzbek Nighina Abrudaimova/Akgul Amanmuradova cu scorul de 3-6, 7-5, 10-6.
Jucătoarea română de tenis Ana Bogdan.
Jucătoarea română de tenis Ana Bogdan. (facebook.com)

Perechea formată din jucătoarea română de tenis Ana Bogdan şi elveţianca Stefanie Voegele au acces, luni, în sferturile de finală ale turneului WTA de la Taşkent (Uzbekistan), dotat cu premii totale de 226.750 dolari, graţie succesului înregistrat în faţa cuplului ţării gazdă Nighina Abrudaimova/Akgul Amanmuradova, scor final 3-6, 7-5, 10-6. Partida a durat o oră şi 27 de minute.

În urma acestui rezultat, Bogdan şi Voegele şi-au asigurat un cec în valoare de 1.820 dolari şi 60 de puncte WTA la dublu, urmând ca în continuare să le aibă ca adversare pe câştigătoarele din meciul care le opune pe Lidia Morozova (Belarus)/Sabina Şaripova (Uzbekistan) — Nao Hibino (Japonia)/Oksana Kalaşnikova (Georgia/N. 2).

În proba de simplu, Stefanie Voegele s-a calificat în optimi după 6-1, 6-3 cu Şaripova, în timp ce sportiva noastră a fost învinsă în ultimul tur al calificărilor.