Ana Bogdan, în careul de aşi al circuitului tailandez de la Hua Hin (WTA)

Sportiva română continuă evoluţia bună la Hua Hin. Ea a trecut în două seturi de chinezoaica Ying-Ying Duan, scor final 6-1, 6-3.
Jucătoarea română de tenis Ana Bogdan.
Jucătoarea română de tenis Ana Bogdan. (Captură foto)

Ana Bogdan (24 ani, 115 WTA) se află la un meci distanţă de o nouă finală, şi de ce nu, la un nou titlu cucerit, dacă va continua să joace la fel de bine ca până acum. Românca s-a calificat, vineri, în penultimul act al turneului WTA de la Hua Hin (Tailanda), dotat cu premii totale de 115.000 de dolari, după victoria fără probleme înregistrată în faţa sportivei din China, Ying-Ying Duan.

Favorita numărul şase a competiţiei a avut nevoie de fix 60 de minute pentru a se impune cu 6-1, 6-3. În confruntările directe, jucătoarea noastră conduce acum cu 2-0, prima întâlnire dintre cele două iubitoare ale sportului alb având loc anul acesta în primul tur la Wimbledon, scor 6-4, 6-2.

Bogdan va primi pentru această victorie un cec în valoare de 6.000 de dolari şi 57 de puncte WTA, urmând să o aibă ca adversară în semifinale pe elveţianca Belinda Bencic, care a trecut la rândul ei de rusoaica Vitalia Diatcenko cu 0-6, 6-4, 6-2.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport