Ana Bogdan, eliminată de Ekaterina Makarova în primul tur la Cincinnati (WTA)

Jucătoarea română a cedat în faţa rusoaicei în două seturi cu scorul de 6-3, 6-2, marţi, în prima rundă a competiţiei americane.
Jucătoarea română de tenis Ana Bogdan.
Jucătoarea română de tenis Ana Bogdan. (Getty Images)

Ana Bogdan (25 ani, 78 WTA) nu a reuşit să treacă de tenismana din Rusia, Ekaterina Makarova, marţi, în prima manşă a tabloului de simplu a turneului WTA de la Cincinnati (Ohio), dotat cu premii totale de 2.874.299 dolari, fiind învinsă în două seturi cu scorul de 6-3, 6-2. Partida a durat 61 de minute.

Bogdan a avut în acest meci un as şi 4 duble greşeli, în timp ce adversara sa - (30 ani, 49 WTA) - a contabilizat 5 aşi.

Reprezentanta noastră va primi de la organizatori pentru evoluţia sa un cec în valoare de 8.100 dolari şi 31 puncte WTA.

Pe tabloul principal de simplu mai avem o singură româncă - Simona Halep, cap de serie numărul unu, care va debuta miercuri direct în turul doi contra australiencei Ajla Tomljanovic.

Într-un alt meci disputat tot marţi, dar în proba de dublu, românca Raluca Olaru şi rusoaica Vera Zvonareva s-au înclinat în faţa principalelor favorite la cucerirea trofeului - perechea cehoaică Barbora Krejcikova/Katerina Siniakova - scor final 4-6, 6-4, 10-7.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport