Amendă cu surpriză

Maşină din zăpadă
Maşină din zăpadă (Print screen Facebook)

Poliţia din Montreal, Canada, era ferm hotărâtă să dea o amendă pentru că o maşină era parcată incorect... dar şi-au dat seama că de fapt era făcută din zăpadă. Maşina a fost „construită” direct pe marginea drumului cu intenţia de a face o glumă nevinovată celor care curăţau zăpada pe străzi. Dar, de fapt, a fost indusă în eroare ... poliţia.

(Print screen Facebook)

Agenţii care patrulau zona au descoperit un „vehicul” acoperit cu zăpadă parcat incorect. Decişi să-şi facă meseria, au ieşit din maşina de patrulare să-i dea o amendă pe măsură persoanei necivilizate care a parcat „vehiculul” în mod neglijent. După câteva secunde de uimire, agenţii şi-au dat seama că, de fapt, „vehiculul” era făcut .... din zăpadă.

Agenţii au tratat situaţia cu umor. Atât de mult încât au hotărât să lase o amendă pe măsură, cu acest mesaj: "Ne-aţi păcălit... noaptea. Hahahaha".

(Print screen Facebook)

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Life & Style