Ambasada rusă din Damasc, ţinta unui atac cu două proiectile

Într-un atac neaşteptat, ambasada rusă din capitala Siriei a fost lovită de două proiectile. Nu au fost raportate victime sau pagube semnificative.
Ambasada rusă din Damasc.
Ambasada rusă din Damasc. (Captură Foto)

Ambasada rusă din capitala siriană Damasc a fost ţinta unui atac cu două proiectile în după amiaza zilei de miercuri, a susţinut Ministerul rus de Externe într-o declaraţie.

Ministerul rus a declarat că actul este o provocare ce urmăreşte să deraieze procesul de pace în ţara zguduită de război.

În plus, ministerul a mai precizat că un proiectil a ajuns în gradina din interiorul complexului ambasadei, în timp ce al doilea a aterizat în apropierea misiunii diplomatice.

Specialiştii în deminare au fost trimişi în zona atacată, pentru a investiga atacul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe