Amal l-a fermecat pe George Clooney cu ţinutele sale elegante

Amal Clooney
Amal Clooney (Facebook)

Avocata Amal Clooney, soţia celebrului actor George Clooney, a apărut mai elegantă ca niciodată într-o salopetă neagră de dantelă asimetrică Stella McCartney, precum şi cu o pereche de pantofi cu toc cui, potrivit Daily Mail.

La această ţinută de seară, Amal a avut ca accesorii o geantă galbenă şi cercei care atârnă liberi, şi a folosit un ruj roşu şi fard de obraz roz.

Admirata avocată, în vârstă de 37 de ani, a renunţat să-şi petreacă timpul cu soţul şi s-a întâlnit cu designerul ei. Amal Clooney şi-a luat din programul de lucru foarte încărcat pentru a se bucura de o seară petrecută alături de creatoarea de modă Stella McCartney, fiica celebrului Paul McCartney, fostul membru al formaţiei The Beatles.

Stella a optat pentru o ţinută mai casual, purtând o haină de culoare portocalie peste o bluză de culoare gri şi blugi skinny.

Avocată specializată în drepturile omului, Amal a fost prezentă a doua zi la locul său de muncă, îmbrăcată într-un costum alb chic. A apărut la Curtea Supremă de Justiţie din Londra pentru a pleda în cazul foştilor locuitori ai Insulelor Chagos, forţaţi să se mute din casele lor în anii 1960, pentru a se construi o bază aeriană americană.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Societate, cultură