"Am fost loviţi de o forţă din umbră, ilegitimă şi ilegală" - Mesaje transmise de cele două tabere din PSD

Unii dintre reprezentanţii celor două grupări din PSD - pro şi anti-Dragnea - care se află acum în război au transmis diverse mesaje înainte de bătălia finală pentru tronul liderului PSD.
Paul Stănescu
Paul Stănescu (Epoch Times România)

În PSD e război în plină desfăşurare. Zeci de lideri au semnat o scrisoare iniţiată de Paul Stănescu, Niculae Bădălău şi Mihai Tudose prin care îl cer preşedintelui partidului, Liviu Dragnea, să facă un pas în spate.

Vă prezentăm o serie de mesaje transmise de liderii din cele două tabere, citate de Digi24:

Paul Stănescu: "Avem foarte mulţi duşmani, nu cred că gândeşte careva dintre noi să facem jocurile altcuiva, noi trebuie să facem jocul partidului să ducem programul de guvernare până la final în 2020".

Codrin Ştefănescu: "De ani de zile, noi, PSD, am fost loviţi de o forţă din umbră, ilegitimă şi ilegală şi am reuşit să trecem peste. Noi vom avea nişte zile mai fierbinţi la centru".

Niculae Bădălău: "Putem să îl convocăm toţi (Comitetul Executiv Naţional - n.r.), nu e problemă, dar în acest moment avem un preşedinte care îl poate convoca şi eu sunt convins că îl va convoca. Dacă nu îl va convoca, scrie în statut că trebuie să îl convoace, nu se poate să nu îl convocăm".

***

Gabriel Zetea: "Sunt discuţii în ceea ce priveşte remanierea guvernamentală, de exemplu. O nemulţumire de ceva vreme. Nu văd azi o alternativă la liderul PSD de azi, Liviu Dragnea".

Cătălin Rădulescu: "Am auzit că e sezonul scrisorilor pierdute, de dragoste, fiecare vine cu scrisori. Înţeleg că unii sunt nemulţumiţi că au ajuns miniştri sau viceprim-miniştri. Care nu vrea să participe la acţiunea noastră, sunt alte partide. Nu e aşa o mare problemă dacă mai pleacă 5 - 7 inşi."

Mai multe detalii pe această temă aici.