Alt episod din seria bankerilor care mor - Vicepreşedintă a MassMutual înjunghiată pe stradă


Melissa Millian, vicepreşedinte senior al MassMutual.
Melissa Millian, vicepreşedinte senior al MassMutual. (Captură Foto)

La o săptămână după ce un bancher proeminent al Citigroup a fost găsit mort în cadă, cu gâtul tăiat, în apartamentul său din suburbiile New York-ului, un alt director de bancă a fost ucis în weekend.

Melissa Millan, 54 ani, vicepreşedinte senior la MassMutual, a fost găsită zăcând pe jos fiind pe un drum din Simsbury, Connecticut.

Potrivit CBS, iniţial au existat speculaţii că Millan a avut un accident de bicicletă sau poate a fost victima unui accident rutier în care făptaşul a fugit de la faţa locului.

Totuşi, sâmbătă, biroul medicului legist a declarat că este cazul unei omucideri, iar cauza este o rană provocată prin înjunghierea pieptului.

Conform WCVB, Millan, mamă a doi copii, a fost vicepreşedinte senior al MassMutual în Springfield. Un purtător de cuvânt al companiei a declarat că ea era un lider deosebit şi atent cu cei din jur şi că i se va simţi lipsa.

Şoferii care au trecut prin zonă au găsit-o pe Millan zăcând pe jos, în jurul orei 8 a serii zilei de joi, 21 noiembrie, conform poliţiei din Simsbury.

Poliţia a declarat că s-ar putea ca ea să fi ieşit să facă jogging, dar că încă nu ştiu ce s-a întâmplat, adăugând că vor investiga incidentul ca pe o crimă.

Millan a fost dusă la spitalul St. Francis unde a murit, informează poliţia.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Externe