Alina Gorghiu: PSD se hrăneşte din disperare, din sărăcie, din regrete

Iluzia şi traficul de iluzie nu dor acum în campanie, o să-i doară pe români imediat după, a atras atenţia şefa PNL Alina Gorghiu.
Alina Gorghiu
Alina Gorghiu (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Partidul Social Democrat se hrăneşte din disperare, sărăcie şi regrete, şi le vinde iluzii oamenilor în campania electorală care precede alegerile parlamentare, a declarat duminică, la mitingul de lansare a candidaţilor liberali la parlamentare, preşedintele PNL, Alina Gorghiu.

"Niciodată nu au fost atât de mari diferenţele între noi şi PSD. PSD se hrăneşte din disperare, din sărăcie, din regrete. Dragii mei liberali, haideţi să facem cumva să-i penalizăm atunci când vând iluzii. Iluzia şi traficul de iluzie nu dor acum în campanie, o să-i doară pe români imediat după. Avem obligaţia să spunem tuturor că mârlănia în politică nu mai are ce să caute", a declarat Alina Gorghiu, citată de Agerpres.

Şefa PNL a subliniat că partidul său are o echipă puternică. "Vreau atunci când se vorbeşte de lucrul românesc să pun semnul egal cu lucrul bine făcut. Merităm atâta lucru, după 27 de ani", a adăugat Alina Gorghiu.

"Putem da atât cât putem face. Dacă minţim, dacă supralicităm, dacă vindem iluzii, înseamnă că nu suntem noi cei care ne ridicăm la înălţimea unei naţii care are cetăţeni valoroşi şi cu aspiraţii, o naţiune care are cetăţeni cu speranţe, principii şi valori merită o clasă politică la acea înălţime. Dumnezeu să ne ajute şi să ne dea România la 100 de ani cu un premier liberal!", a adăugat preşedintele PNL.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne