Alina Gorghiu: Haosul cardurilor de sănătate ne înfăţişează un Guvern urechist şi un premier guraliv

Alina Gorghiu
Alina Gorghiu (Epoch Times România)

Mulţi români nu şi-au primit noile carduri de sănătate, serverele se blochează, decontarea este incertă, iar informarea populaţiei a lipsit cu desăvârşire, a declarat luni şefa PNL, Alina Gorghiu, care acuză Guvernul Ponta de incompetenţă şi iresponsabilitate în gestionarea acestei chestiuni.

"Haosul cardurilor de sănătate ne înfăţişează un Guvern urechist, care nu este capabil să-şi implementeze nici măcar propriile programe, şi un premier guraliv care nu se pricepe decât la a trăncăni, de dimineaţa până seara, despre opoziţie. Un număr însemnat de români nu şi-au primit cardurile, serverele se blochează şi cardurile nu pot fi validate. Decontarea este incertă, iar informarea populaţiei a lipsit cu desăvârşire, motiv pentru care românii tind să folosească la bancomate aceste carduri care sunt, conform CNAS, "unicul instrument de decontare şi validare a serviciilor medicale", a precizat Alina Gorghiu.

Potrivit Societăţii Naţionale de Medicină a Familiei, toate acestea pot conduce la externarea masivă a pacienţilor cu diverse afecţiuni, şi la neprimirea în spitale a celor care nu posedă carduri de sănătate. Mai mult, Alina Gorghiu a punctat că specialiştii şi medicii de familie susţin că există riscul creării unui adevărat haos, atât în cabinetele medicale, spitale, cât şi în farmacii.

"Ce face Prim-ministrul României într-o astfel de situaţie? Îl felicită pe ministrul Bănicioiu pentru succesul înregistrat. Impostură, incompetenţă şi iresponsabilitate - acestea sunt caracteristicile reale ale Guvernului PSD, în frunte cu Prim-ministrul României, după trei ani de activitate", a concluzionat Alina Gorghiu.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.


România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne