Alina Gorghiu: Concurenţă acerbă între Tăriceanu, Băsescu şi Dragnea pe partea anti-justiţie

PSD, ALDE, PMP - în frunte cu liderii lor, Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu şi Traian Băsescu - urmăresc desfiinţarea Direcţiei Naţionale Anticorupţie, acuză şefa liberalilor Alina Gorghiu.
Alina Gorghiu
Alina Gorghiu (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Este o mare concurenţă între Tăriceanu, Băsescu şi Dragnea pe partea anti-justiţie, iar obiectivul este unul singur - desfiinţarea DNA, a declarat marţi seară, la postul B1 TV, preşedintele PNL Alina Gorghiu.

"Văd o concurenţă acerbă între domnul Tăriceanu, domnul Băsescu şi domnul Dragnea pe partea anti-justiţie. E o concurenţă care are un singur obiectiv: care dintre cele trei partide - PSD, ALDE, PMP - va reuşi să impună desfiinţarea DNA. Practic e o miză pentru care joacă toate cărţile în această campanie electorală. Intrarea în Parlament a acestor partide asta înseamnă.

Nu-mi rămâne decât să urmăresc cu atenţie şi să le transmit tuturor celor care sunt interesaţi de această campanie electorală că există cele două paradigme: PNL, care are un preşedinte şi are membri ai partidului, care şi-au asumat un lucru simplu - 'eşti urmărit penal pentru fapte de corupţie sau trimis în judecată pentru ceva de genul acesta, faci pasul lateral; nu eşti vinovat, dar eşti obligat să-ţi rezolvi problema' - şi restul partidelor, care stau cu oameni condamnaţi, urmăriţi penal în toate locurile, de la primul până la ultimul", a precizat Alina Gorghiu, citată de Agerpres.

În ceea ce priveşte apelul preşedintelui Senatului adresat parlamentarilor de a nu mai vota cererile venite din partea DNA, şefa PNL susţine că este vorba despre un discurs care arată de ce Tăriceanu şi "gaşca" lui nu ar trebui votaţi la alegerile parlamentare.

"Eu nu cred că dosarele, în România, au vreo legătură cu alegerile. Cred însă că are legătură cu alegerile mesajul domnului Tăriceanu, anume tonul acesta alarmist şi nevoia de a proteja parlamentarii de DNA în perioada de campanie. Mie îmi sună a teamă, nu-mi sună a altceva constructiv. De ce oamenii de pe stradă n-ar beneficia de acelaşi tratament?

De ce cineva care astăzi fură un măr ca să-şi hrănească copilul nu beneficiază de suspendarea aplicării legii aşa cum ar trebui să beneficieze parlamentarii o lună, două luni de zile? Din punctul meu de vedere, este strict un discurs electoral, e un discurs care ar trebui să semene frică în sufletul celor care se simt cu musca pe căciulă şi este un discurs care îmi arată mie de ce Tăriceanu şi gaşca n-ar trebui să fie votaţi", a afirmat Alina Gorghiu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne