Alina Gorghiu: Alegerea lui Dragnea echivalează cu întoarcerea baronilor locali la conducerea PSD

Alina Gorghiu
Alina Gorghiu (Epoch Times România)

Numirea lui Liviu Dragnea în funcţia de preşedinte interimar al PSD înseamnă nici mai mult nici mai puţin decât întoarcerea baronilor locali la conducere, o întoarcere a PSD cu 25 de ani în urmă, a declarat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, şefa PNL Alina Gorghiu.

"Dragnea e o soluţie la fel de proastă ca şi Ponta pentru PSD. Pentru mine, soluţia Dragnea înseamnă o întoarcere a PSD-ului cu 25 de ani în spate, înseamnă susţinerea lui Ion Iliescu, pe care aţi văzut-o, pentru Dragnea, şi înseamnă întoarcerea baronilor locali la conducere. Probabil că aţi văzut că sprijinul pentru Dragnea a fost de la aceştia, i-a reactivat deja într-o serie de filiale.

PNL e destul de puţin interesat de măcelul din PSD. Din păcate, această luptă internă, extrem de agresivă, între Dragnea şi Ponta şi reglarea de conturi în interior afectează actul de guvernare. Vorbeam de infrastructură, dar şi legat de absorbţia de fonduri europene, cifrele sunt dramatice", a precizat Alina Gorghiu, citată de Agerpres.

Din perspectiva şefei liberalilor, formaţiunea rivală are o problemă gravă de integritate în contextul în care este condusă de un preşedinte condamnat în primă instanţă şi are un premier urmărit penal.

"Mai e şi o problemă de integritate, pentru că, fără să consider vinovat pe nimeni din PSD, până nu văd o hotărâre definitivă din partea instanţelor judecătoreşti, cred că e o problemă de onoare şi de ce vrei tu să transmiţi ca ţară atunci când liderul principalului partid de pe stânga eşicherului politic, care susţine Guvernul, are în frunte un preşedinte condamnat şi mai are şi un premier urmărit penal. Nu cred că sunt vinovaţi şi le urez succes să îşi demonstreze nevinovăţia", a subliniat Alina Gorghiu.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.