Alexandrescu: PNL şi PSD şi-au dat mâna pentru organizarea localelor. Aceşti indivizi nu dau doi bani pe vieţile românilor

Vlad Alexandrescu
Vlad Alexandrescu (Facebook, Vlad Alexandrescu)

Senatorul USR Vlad Alexandrescu critică declaraţiile preşedintelui Iohannis cu privire la oportunitatea organizării alegerilor locale în septembrie. Potrivit fostului ministru al Culturii, afirmaţiile şefului statului subminează poziţia sa şi a guvernului PNL cu privire la pandemie.

Nemulţumit de faptul că Iohannis nu crede că e problematic ca oamenii să meargă la vot în condiţiile în care numărul de infectări este pe o curbă ascendentă, Alexandrescu susţine că PNL şi PSD şi-au dat mâna pentru organizarea localelor în septembrie pentru că îi avantajează.

Redăm postarea senatorului:

"Am văzut că domnul Iohannis crede că nu e mai complicat să votezi decât să mergi la magazin.

Nu pun la îndoială cunoştinţele de retail ale domnului preşedinte, ci sinceritatea declaraţiilor sale.

Declaraţia ilogică a domnului Iohannis este contrară şi chiar subminează poziţia sa şi a guvernului PNL cu privire la pandemie. Adică autorităţile PNL în frunte cu preşedintele ţării strigă pe bună dreptate de cinci luni de zile că situaţia e foarte gravă, iar acum acelaşi preşedinte al ţării vine şi ne spune că totuşi merg nişte alegeri şi că poţi înghesui mii de oameni în secţiile de votare.

Era totuşi bine dacă se oprea aici, dar domnul Iohannis a dat mai departe cu declaraţii incriminatorii spunând că alegerile locale merg, dar campania electorală ba. În traducere, partidele mari (PNL/PSD) pleacă cu prima şansă în teritoriu deoarece, cu sau fără campanie electorală, baronii locali şi primarii lor sunt bine la posturi şi gata să adune cu arcanu’ populaţia la vot.

Pandemia e gravă, dar parcă e bine să organizeze alegeri atâta timp cât sunt câştigate de liberali.

Campanie electorală sau nu, PNL şi PSD şi-au dat mâna pentru organizarea localelor în septembrie pentru că îi avantajează. Ciolacu iese pe toate subiectele, atacă guvernul în cele mai deşănţate moduri cu putinţă, şi vine cu cele mai imbecile populisme. Dar l-aţi auzit să zică ceva despre data alegerilor, sau de absenţa campaniei electorale?

Un alt exemplu că declaraţiile acestor politicieni de carton put a cinism şi a lipsă totală de interes faţă de vieţile oamenilor este Victor Ponta. Chiar el. Idolul în viaţă al celor care cred că tâlharul dovenit sau nu, trebuie să se aclame negustor cinstit.

Ei bine, domnul Ponta care până ieri nici nu credea în coronavirus, care a strigat pe toate posturile TV luni de zile să se ridice toate restricţiile, să fie reluate toate evenimentele şi toate adunările de oameni fiindcă nu există niciun pericol, cel care cu greu s-a abţinut să nu iasă în Piaţa Victoriei alături de videochatistele negaţioniste a schimbat total placa. Crede că alegerile nu trebuie organizate acum, ci amândate. Şi ca să ne arate cât de sincer e, mitomanul de la conducerea Pro România a plâns aproape la TV, gândindu-se cum şi-ar pune el familia în pericol dacă ar lua parte la aceste alegeri.

Acum câteva luni, când procentele erau ok, Victor Ponta nega existenţa coronaviruslui. Cu alte cuvinte, era cel mai josnic politician de pe Dâmboviţa. Acum, când a simţit că are de câştigat din amânarea alegerilor, coronavirusul există, iar bunăstarea şi sănătatea românilor îl ţin treaz noapte. O sigură constantă avem aici. Tot cel mai josnic politician de pe Dâmboviţa rămâne.

Ce vreau să spun este că aceşti indivizi nu dau doi bani pe vieţile românilor. Am avut azi un număr record de cazuri, mâine probabil un alt record, şi tot aşa. Secţiile ATI sunt pline, toţi închid graniţele pentru români, suntem pe primul loc în UE la număr zilnic de noi cazuri şi la număr de morţi, am depăşit până şi Suedia, situaţia este cea mai gravă de debutul pandemiei şi lucrurile nu se vor îmbunătăţi. Vine toamna, se preconizează o creştere şi mai puternică a cazurilor, chiar un val doi, zic specialiştii. Peste toate aceste vor veni şi virozele de sezon.

În tot acest haos, în dispreţul sănătăţii publice, PNL şi PSD vor organiza alegerile locale pentru a-şi maximiza avantajul, pentru a fura startul.

Alegeţi bine şi nu uitaţi că aceşti indivizi sunt cei care cu relaxare vor tranzacţiona viaţa voastră pentru voturile lor."

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne