Alexandra Cadanţu, ratează şansa cuceririi unui nou titlu (ITF)

Sportiva română a ratat calificarea în semifinalele turneului ITF de la Shenzhen după ce a pierdut în faţa chinezoaicei Jia-Jing Lu cu scorul de 7-5, 1-6, 6-3.
(Shenzhen Open/facebook)

Alexandra Cadanţu (28 ani, 239 WTA) a părăsit tabloul principal de simplu a turneului ITF W60 “Pingshan Open” de la Shenzhen, disputat pe hard, vineri, fiind învinsă în sferturile de finală de favorita numărul opt la cucerirea trofeului, chinezoaica Jia-Jing Lu (29 ani, 186 WTA) cu 7-5, 1-6, 6-3.

Sportiva noastră, care venea după victoriile obţinute în faţa jucătoarei ţării gazdă Yue Yuan (358 WTA) - beneficiară a unui wild card (7-5, 1-6, 7-6) în primul tur, respectiv israelianca Julia Glushko (131 WTA) - cap de serie numărul unu, a cedat după două ore şi 51 de minute de joc efectiv.

Câştigătoarea a fost decisă în setul trei, oponenta tenismanei noastre reuşind să revină pe final după ce în prealabil Cadanţu condusese cu 3-2, pentru ca apoi să piardă următoarele ghemuri.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport