Alexandr Slusari: Ortacii lui Plahotniuc mint europenii pentru a primi finanţare

În cadrul vizitei la Bruxelles a trăit clipe de ruşine pentru Moldova, din cauza denaturării imense a realităţilor din ţară, făcute de exponenţii “regimului criminal”, afirmă vicepreşedintele Platformei DA.
Alexandr Slusari şi alţi repr.ai PLDM şi PAS la întâlnire cu Siegfried Mureşan
Alexandr Slusari şi alţi repr.ai PLDM şi PAS la întâlnire cu Siegfried Mureşan (facebook.com/siegfried muresan)

Vicepreşedintele Platformei Demnitate şi Adevăr, Alexandr Slusari întors recent de la Bruxelles, unde împreună cu alţi colegi au discutat cu mai mulţi parlamentari europeni, susţine că “emisarii oligarhului-proletar din Internaţională Socialistă”, Sergiu Sîrbu şi Marian Lupu ar spune “două minciuni principale” atunci când merg în Parlamentul European şi cer alocarea sprijinului financiar pentru Moldova.

“Ortacii lui Plahotniuc spun că dacă nu ne acordaţi suport financiar, atunci nu vom avea bani pentru salarii şi pensii deşi noi pe intern în fiecare zi auzim cifre triumfaliste despre supra-îndeplinirea bugetului cu 4 miliarde lei. Guvernul are venituri suplimentare pentru majorări de pensii începând cu 1 noiembrie 2017, iar la europeni Lupu şi Sîrbu se duc cu mână întinsă şi plâng cu lacrimi de crocodil de soarta bugetarilor şi pensionarilor din Moldova”, scrie Slusari pe pagina sa de Facebook.

Vicepreşedintele Platformei DA notează că altă minciună ar fi şi mai mare. “Dacă nu ne daţi bani, va veni Putin cu finanţare. Mulţi eurodeputaţi au rămas perplecşi când au aflat de la noi că de la declararea Independenţei Moldovei, Rusia niciodată nu a finanţat Chişinăul, chiar dacă la putere erau forţe anti-occidentale.”

În concluzie, Alexandr Slusari menţionează că a trăit mai multe clipe de ruşine pentru ţara sa din cauza denaturării imense a realităţilor din Moldova, făcute de exponenţii ”regimului criminal. Furturile, represiunile şi manipulările de proporţii sunt pilonii de bază ai unui stat autoritar, la care visează Plahotniuc şi de care noi suntem foarte aproape.”