Alexandr Slusari: Oamenii de afaceri din R. Moldova au o frică enormă faţă de „regim”

Mulţi oameni de afaceri din RM îşi iau concedii până în ziua scrutinului aşteptând alegerile parlamentare în speranţa să nu-l mai vadă pe Plahotniuc la guvernare, afirmă vicepreşedintele Platformei DA.
Alexandru Slusari, vicepreşedintele Platformei Demnitate şi Adevăr
Alexandru Slusari, vicepreşedintele Platformei Demnitate şi Adevăr (Epoch Times România)

Vicepreşedintele Platformei DA, Alexandr Slusari susţine că discutând recent cu mai mulţi oameni de afaceri din R. Moldova le-a văzut frica enormă faţă de „regim”. Aceştia vorbesc în şoaptă în propriile birouri. Roagă să fie lăsate telefoanele în alt birou sau le ascund în sertare.

„Ne imploră să nu îi sunăm pe linii deschise. Mulţi îşi iau concedii până în ziua scrutinului aşteptând cu sufletul la gură alegerile din 24 februarie 2019 în speranţa să nu-l mai vadă pe Plahotniuc la guvernare”, scrie Slusari pe pagina sa de Facebook.

Vicepreşedintele Platformei DA menţionează în context că Blocul electoral ACUM are un program amplu şi foarte concret referitor la dezvoltarea economică, bazată pe demonopolizare, debirocratizare, detenebrizare, deoffshorizare şi descentralizare.

„Stimaţi antreprenori, vă promitem ferm că după preluarea puterii mediul de afaceri niciodată nu va fi cuprins de spaimă în raport cu guvernarea! Vom avea un tratament respectuos şi dialog eficient cu cei care contribuie la asigurarea a 95 % din veniturile bugetare”, a conchis Alexandr Slusari.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe