Alexandr Slusari: Nistor Grozavu cere crearea unei atmosfere de sabotaj în jurul ”primarului” Andrei Năstase

Alexandr Slusari, vicepreşedintele Platformei DA
Alexandr Slusari, vicepreşedintele Platformei DA (facebook.com)

Vicepreşedintele Platformei Demnitate şi Adevăr, Alexandr Slusari susţine că vineri, viceprimarul Nistor Grozavu, la indicaţia lui Plahotniuc, ar fi cerut de la toţi şefii direcţiilor Primăriei Chişinău crearea unei atmosfere de sabotaj în jurul primarului Andrei Năstase, de aceea Slusari îndeamnă toţi angajaţi din primăria Capitalei moldovene să nu execute „ordinele criminale”.

„Apa murdară trece la vale, la GBC, iar oraşul nostru rămâne!”, a adăugat vicepreşedintele Platformei DA, precizând că Andrei Năstase nu este persoana care se va plânge pe lipsa de atribuţii. „Sprijinul poporului este mai important decât jocurile birocratice.”

Menţionăm că viceprimarul Nistor Grozavu, în timp ce era cercetat penal sub bănuiala de corupţie în dosarul parcărilor cu plată din Chişinău a numit-o primăriţă interimară pe Silvia Radu. Grozavu nu a explicat public motivele alegerii Silviei Radu, care nu activase până atunci în primărie sau în alte funcţii publice, alimentând speculaţiile că ar fi apropiată liderului Partidului Democrat, Vladimir Plahotniuc.

Al doilea tur al campaniei pentru primăria Chişinău este programat pentru 3 iunie. Viitorul primar va fi ales pentru un singur an şi va trebui să colaboreze cu actualul consiliu municipal.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe