Alexandr Slusari: Dezamăgirea moldovenilor alimentează regimul mafiot

Dacă nu se vor face schimbări cardinale, mai mult de 3 ani R. Moldova nu va rezista. După dezamăgire urmează doar umilinţa. După rezistenţă durabilă vin libertatea şi propăşirea, afirmă Slusari.
Alexandru Slusari, vicepreşedintle Platformei DA
Alexandru Slusari, vicepreşedintle Platformei DA (Epoch Times România)

În contextul organizării unui nou protest anunţat pentru data de 17 septembrie în scuarul Parlamentului de la Chişinău, vicepreşedintele Platformei Demnitate şi Adevăr, Alexandr Slusari, susţine că nu există alte şanse de a câştiga ţara înapoi decât prin abandonarea indiferenţei şi manifestarea activismul civic. În opinia acestuia, dezamăgirea, disperarea şi deznădejdea cetăţenilor au devenit o armă a lui Plahotniuc, la fel de puternică cum ar fi manipularea, minciuna şi intimidarea.

”Când oamenii deja nu mai cred în ştirile tot mai ridicole ale plahoholdingului şi din cauza sărăciei lucii nu se mai tem de nimic, apar nişte mesageri speciali, care injectează în atmosferă un venin deosebit, care provoacă indiferenţa. Ei vorbesc că toţi sunt hoţi. Că toţi care sunt în politică, au fost deja la guvernare. Că dacă vin alţii, oricum o să fure. Că am protestat şi nu am obţinut nimic”, scrie Slusari pe pagina sa de socializare.

Vicepreşedintele Platformei DA atenţionează că sentimentul dezamăgirii nu va face ca miliardele furate să se întoarcă în ţară. Astfel, nici hoţii nu vor fi traşi la răspundere, iar părinţii şi copii nu vor veni acasă. Dezamăgirea cetăţenilor doar alimentează regimul mafiot, care a adus R. Moldova într-o mizerie nemaipomenită şi depresie masivă. Logica criminalilor fiind perversă şi perfidă. Dacă nu se vor face schimbări cardinale, ţara încă 3 ani nu va rezista.

”26 de ani Moldova a mers din rău în mai rău. În ultimii 8 ani mafia s-a înrădăcinat foarte adânc şi a capturat toată ţara. Nu ne putem compara cu nici un stat european. Doar cu doi ani în urmă noi ne-am deşteptat puţin şi am început să luptăm pentru drepturile noastre. Sunt şi ceva rezultate, fie şi modeste. Avem şanse bune să câştigăm prin proteste, nu avem altă alternativă reală”, a adăugat Slusari, precizând că după dezamăgire urmează doar umilinţa continuă. ”După rezistenţă durabilă neapărat vin libertatea şi propăşirea Ţării şi Oamenilor. De la fiecare dintre noi azi depinde soarta copiilor şi nepoţilor noştri !”

În context, internautul Alexandru comentează că momentan de la partidele de opoziţie din R. Moldova se cere un mesaj foarte clar, ca nimeni să nu poată gândi că un hoţ va schimba pe altul. ”E greu? Poate că da, dacă eşti legat de interese ascunse. Dar, dacă eşti legat de o cauză, cu bărbăţie şi adevăr învingi şi-i convingi pe marea majoritate. Şi în primul rând pe cei care gândesc.”

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe