ALDE neagă orice tensiuni în coaliţie: "Au apărut în spaţiul public o serie de manipulări"

"Relaţiile din cadrul coaliţiei de guvernare sunt unele foarte bune. Împreună cu partenerii din PSD ne dorim ca obiectivele pe care ni le-am asumat prin programul de guvernare să le ducem la îndeplinire", transmite ALDE.
Călin Popescu Tăriceanu
Călin Popescu Tăriceanu (Călin Popescu Tăriceanu / Facebook)

Reprezentanţii formaţiunii conduse de Călin Popescu Tăriceanu neagă existenţa vreunor tensiuni în coaliţia de la guvernare. Declaraţiile ALDE vin în contextul în care, pe fundalul adoptării pe repede-înainte a legii exploatării gazelor în Marea Neagră, în spaţiul public s-a vehiculat că ar fi neînţelegeri între membrii coaliţiei.

"În ultimele zile au apărut în spaţiul public o serie de manipulări cu privire la relaţia din cadrul coaliţiei de guvernare. Pentru a înlătura orice scenarii, Alianţa Liberalilor şi Democraţilor (ALDE) face următoarele precizări: relaţiile din cadrul coaliţiei de guvernare sunt unele foarte bune. Împreună cu partenerii din PSD ne dorim ca obiectivele pe care ni le-am asumat prin programul de guvernare să le ducem la îndeplinire.

În cadrul coaliţiei nu există vreo tensiune, informaţiile avansate în spaţiul public nefiind altceva decât intoxicări ale opiniei publice.", transmite formaţiunea condusă de Tăriceanu pe Facebook.

Reamintim că recent presa a scris despre tensiuni între PSD-ALDE după ce deputatul ALDE Varujan Vosganian a criticat public legea care reglementează exploatarea gazelor în Marea Neagră. Legea a fost adoptată într-o formă modificată de Liviu Dragnea practic peste noapte.

Practic, Vosganian a susţinut că textul legii off-shore nu a reflectat înţelegerea avută în interiorul Coaliţiei şi a cerut Guvernului să adopte o ordonanţă de urgenţă pentru modificarea ei.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne