Alain Delon operat din cauza unei "probleme a nervilor faciali"

Actorul francez Alain Delon, mai 2013 la Cannes.
Actorul francez Alain Delon, mai 2013 la Cannes. (Pascal Le Segretain / Getty Images)

Celebrul actor francez Alain Delon, a fost operat, miercuri dimineaţă, la Paris. Delon fusese spitalizat duminică, din cauza unei "probleme a nervilor faciali", potrivit AFP, preluat de Gândul.

Actorul, în vârstă de 78 de ani, a fost internat duminică în spitalul parizian Lariboisière unde a venit însoţit de fosta lui soţie, Nathalie, şi de fiica lor, Anouchka. Internarea şi operaţia erau "prevăzute de multă vreme", a informat Lepoint.fr.

Potrivit unor surse din anturajul actorului, Delon, care suferea şi de dureri de cap recurente, ar urma sa fie externat la începutul săptămânii viitoare, luni sau marţi.

În ultimii ani, starul francez s-a confruntat cu câteva probleme medicale. În septembrie 2013, Delon a fost spitalizat din cauza unei aritmii cardiace, afecţiune care a necesitat o spitalizare şi în primăvara anului 2012.

Recent, Alain Delon a revenit pe scenă, apărând în spectacolul de teatru "Une journée ordinaire", alături de fiica sa Anouchka.

Alain Delon a devenit o legendă a cinematografiei franceze şi europene cu roluri memorabile în filme care au făcut istorie, precum"Rocco şi fraţii săi", "Ghepardul", "Laleaua neagră", "Clanul sicilienilor."

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Societate, cultură