Afacerea secretă a lui Radu Mazăre: Caelia – paradisul imobiliar al milionarilor

Nu mai puţin de 33 dintre cei mai bogaţi politicieni şi oameni de afaceri sunt sau au fost rezidenţii unui complex imobiliar de lux din Constanţa, construit în urma unei oferte de nerefuzat.
Radu Mazăre
Radu Mazăre (sursa imagine: Facebook)

În urmă cu 12 ani, fostul primar Radu Mazăre i-a dat unui om de afaceri o bucată de plajă, la pachet cu avizele necesare construirii unui imobil exclusivist. Omul de afaceri s-a ales cu milioane de euro, iar Mazăre cu un nou dosar penal, dezvăluie publicaţia info-sud-est.ro.

În centrul staţiunii Mamaia, flancat de monumentul istoric Hotel Rex, se întinde un complex rezidenţial gigant, primul de acest fel inaugurat la malul mării. Blocul de 7 etaje a fost construit direct pe nisip, la mai puţin de 100 de metri de mare. Are în dotare şi o plajă privată, de care se bucură cei mai bogaţi politicieni ai României.

În sezonul estival, după ce îşi termină ziua de plajă, puternicii zilei se retrag în cele 65 de apartamente luxoase. Caelia Residence e dotată cu o piscină, un spa şi o sală de fitness. Bolizii de sute de mii de euro sunt aliniaţi în parcarea de 11 etaje, care a fost proiectată de ingineri aduşi din Japonia. Gazonul complexului este mereu verde, tufele de trandafiri îngrijite, ambele întreţinute de un sistem de irigare modern. Paza blocului este asigurată non-stop, chiar dacă sezonul estival s-a încheiat de mult timp.

Un apartament în acest complex costă între 350.000 şi 500.000 de euro. Chiar dacă preţul unei reşedinţe din acest paradis imobiliar înălţat pe malul mării este şi de 10 ori mai mare decât preţul unui apartament din Constanţa, imobilele din complexul Caelia, care ajung şi la 230 mp, şi-au găsit repede proprietarii. În momentul inaugurării complexului, jumătate din proprietăţi erau deja cumpărate, iar la scurt timp după aceea nu mai exista niciun apartament neadjudecat.

Locatarii complexului Caelia sunt foşti miniştri, oameni de afaceri sau sportivi de top.

Pentru a citi în continuare articolul intraţi aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne