Adrian Rădulescu: Colegii insistă ca Elena Udrea să rămână la şefia PMP

Elena Udrea, preşedinta PMP
Elena Udrea, preşedinta PMP (Epoch Times România)

Membrul PMP Adrian Rădulescu a declarat luni la o emisiune TV că Elena Udrea va rămâne la şefia PMP în urma unui "vot de încredere", potrivit Curentul.

Elena Udrea a declarat luni după amiază, într-o conferinţă la Palatul Parlamentului, după şedinţa Colegiului Naţional al PMP: „Rămân în PMP, dar nu mai candidez. Rămân ca simplu membru. Sunt deputat în PMP, rămân deputat în PMP şi voi avea acelaşi rol de a susţine proiectele partidului”.

Totuşi, contrar celor declarate anterior, şefa PMP s-a răzgândit şi tot ieri a spus la o emisiune Tv: „nu spun sigur că nu voi mai candida. Vom vedea”.

După încheierea mandatului prezidenţial, în decembrie, Traian Băsescu nu a mai declarat nimic în legătură cu o implicare în Partidul Mişcarea Populară. Însă fostul consilier prezidenţial şi actualmente lider al PMP Dâmboviţa, Adrian Rădulescu, a declarat ieri că şeful statului se află în concediu şi va reveni la momentul oportun. Totodată, Rădulescu a mai aruncat o bombă, şi anume că Elena Udrea va rămâne la şefia PMP în urma unui "vot de încredere" care va fi dat la Congresul PMP din februarie.

Rădulescu a afirmat că Udrea "îndeplineşte toate calităţile" pentru a conduce această formaţiune politică şi, deocamdată, aceasta şi-a anunţat dorinţa de a se retrage, dar această dorinţă nu este împărtăşită şi de partid.

„Vom vedea dacă vom dori şi noi să facă acest pas lateral. (...) Cu siguranţă, Elena Udrea va rămâne la şefia PMP. Va primi un vot de încredere la Congresul din 8 februarie. Asta ne dorim cei mai mulţi din partid”, a declarat Adrian Rădulescu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne